Sa knedlom u grlu i suzama u očima Sneki progovorila o potomstvu: Njene reči slamaju i najtvrđa srca

22.08.2024

16:02

By

Snežana Babić Sneki

Tv Hype Printscreen

Pevačica Snežana Babić Sneki, iako je decenijama prisutna na estradnoj sceni, svoj privatni život uvek je nastojala da sakrije daleko od znatiželjne javnosti, te se o istom veoma malo detalja zna.

Snežana Babić Sneki otvorila dušu

Ono što je poznato jeste da je bila udata zaa Radomira Stojanovića, nemačkog biznismena srpskog porekla. Njihov brak trajao je od 2002. do 2009. godine i dok su bili u zajednici živeli su u Hamburgu, zbog čega je ona muziku tada stavila u drugi plan.

Snežana Babić Sneki

Bivšeg muža i razvod jednom prilikom kratko je prokomentarisala:

− Nije to osećaj kojim čovek može da bude zadovoljan, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate da budete jaki i da verujete u sebe. Ja sam to uspela da prevaziđem zahvaljujući publici, mojoj muzici i pesmi – rekla je za domaće medije pevačica.

Snežana Babić Sneki progovorila o potomstvu, njene reči nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Kako je poznato da se nije ostvarila u ulozi majke, na bolnu temu o potomstvu progovorila je gostujući u emisiji „Chit chat!“, kada je otvorila dušu i otkrila pojedine detalje iz života u koje javnost nije bila upućena.


– Ni za čim ne žalim. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. To bi ujedno bio moj savet svim ljudima, ako sam uopšte akreditovana za to: sve što treba da vam se desi, desiće se. Nema suza, idemo dalje. Tako je u ovom krugu, idemo u neku drugu dimenziju, možda će biti drugačije – rekla Snežana Babić Sneki, ne krijući koliko zapravo voli decu:

Snežana Babić Sneki

– Deca su anđeli, oni su anđeli. Oni osećaju i to je neizmerna ljubav. “Ima noći kada se plače, kada teku suze – kažem ‘Snežana, nemoj da plačeš’, ali suze i dalje teku.

– Ali morate da se isplačete, izarlaučete.. možda da se istrčite i onda sebi kažete “Sad je dosta, da vidim gde sam. Na koji način ja rešavam taj problem, da ne oštetim moj kodeks ponašanja, ljude oko sebe i da sebi napravim prolaz, nevezano da li je u pitanju posao ili ljubav – rekla je pevačica gostujući na „Hype“ televiziji.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tv Hype Printscreen/Snezana Babic Instagram

Još iz kategorije