Razmažena bogatašica ili…? Ovako dane provodi ćerka Filipa Ceptera, isplivala privatna fotka i sve ostavila bez teksta

22.08.2024

13:02

By

Ćerka Filipa i Madlene Cepter

Antonio Ahel/ATAImages.

Jedan od najbogatijih bračnih parova, Filip i Madlena Cepter napravili su imperiju u Švajcarskoj i žive decenijama u skladnoj zajednici sa usvojenom ćerkom Emom, koja živi bajkovit život, a o kom se ipak ne zna mnogo detalja.

Ćerka Filipa i Madlene Cepter podelila privatnu fotografiju

Iako je poput svojih vršnjaka ona u poslednje vreme nešto aktivnija na društvenim mrežama, detalje iz svakodnevnice ne voli da deli sa svima i preterano se ne eksponira, međutim ćerka Filipa i Madlene Cepter sada je napravila presedan, te objavila privatnu fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

Naime, Ema Cepter je na svom Instagramu podelila fotografiju sa privatne luksuzne jahte na kojoj u društvu tate uživa u prelepom danu.

Ćerka Filipa i Madlene Cepter

– Tata moj, uvek si prvi broj – napisala je ćerka Filipa i Madlene Cepterona, a zatim podelila i fotku iz detinjstva na kojoj takođe pozira sa bogatim biznismenom koji joj je od života napravio bajku.

Ćerka Filipa i Madlene Cepter


Iako je ova mlada, lepa, uspešna i pametna devojka okružena neverovatnim luksuzom i bogatstvom ona ipak ne voli da svoju intimu deli na tacni, pa i detalje iz privatnosti dozirano prikazuje na društvenim mrežama.

Usvojena ćerka Filipa i Madlene Cepter nije razmažena bogatašica i svoje roditelje čini neizmerno ponosnim

Poznato je da živi u Londonu gde studije psihologije uspešno privodi kraju i svakim potezom poznate roditelje čini neizmerno ponosnim.

Ćerka Filipa i Madlene Cepter

Ata Images

– U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je svojevremeno Madlena o usvojenoj ćerki.

Još iz kategorije