Sinu kolica platila 10.000 evra, a ona odrasla u Domu za nezbrinutu decu: Tužna životna priča Soraje Vučelić

20.08.2024

09:00

By

Životna priča Soraje Vučelič

Ata

Soraja Vučelić postala je majka početkom 2023. godine, a sin Kan je centar njenog sveta. Ona danas uživa u bogastvu i raskoši a životna priča Soraje Vučelić nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Rodila se u Kninu 1986. godine. Kada su saznali da je trudna njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće. Zbog teške materijalne situacije Anka je Soraju poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.

Kako bi ipak mogla da vidi ćerku Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj.

Kasnije su Anka i Soraja uspele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razbolela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina.

Životna priča Soraje Vučelić

Starleta je nakon toga odlučila da se preseli u Beograd i izbori za sebe. Prvi put se pojavila u „Velikom bratu“ 2011. godine, a to je iskoristila kao odskočnu dasku za dalju karijeru starlete.


Svi su ostavljali kontakte porodice, a Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice koja je potvrdila njenu priču.

Nakon rođenja sina Soraja se povukla iz javnosti.

– Ova godina mi je bila jedna od najlepših jer sam dobila sina koji je promenio i ulepšao moj život, ovo je moja najlepša godina… Iskreno, mislim da sam rođena za ulogu majke jer sam se bez ikakve pripreme snašla, nego kao da mi je to ceo život da radim. Taj majčinski instinkt je došao do izražaja, tako da sam sad stručno spremna – rekla je jednom prilikom Soraja za „Premijeru“ i dodala:

životna priča soraje vučelić

Insatgram

– Ko god ga vidi svi su oduševljeni. Ništa mi ne pada teško kad je Kan u pitanju, čak ni kad ne spavam. Volela bih da sve nasledi od mene većinom jer sam ponosna na sebe i na svoj život i ništa ne bih menjala.

Volela bih da bude na mene, moj karakter, sve moje… Mislim da sve dođe u svoje vreme, nisam u tom smislu razmišljala da treba da se desi. Svakoj ženi želim da ima bar jednu bebu pored sebe, sad mi već fali novorođenče, ja kad vidim tek rođenu bebu, ja se istopim. Ja sam nepredvidljiva. Pričaćemo posle Nove godine, biće lepih vesti – rekla je ona tada.

Još iz kategorije