Vrelo leto Lidije Vukićević: Glumica se raskomotila i uživa na bazenu, a zbog njenih oblina gori i Instagram (FOTO)

16.08.2024

14:28

By

lidija vukicevic

ATA Images / Antonio Ahel

Lidija Vukićević, glumica koja oduševljava lepotom i besprekornom figurom i u sedmoj deceniji, postala je tema mnogih rasprava o njenom izgledu.

Mnogi se pitaju kako uspeva da izgleda ovako dobro, dok se spekulacije o eventualnim plastičnim operacijama ne smiruju. Međutim, Lidija ističe da je kod estetskog hirurga otišla samo jednom, za manju intervenciju.

Lidija Vukićević u kupaćem kostimu izgleda kao boginja

Na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, Lidija pokazuje da njeno telo izgleda sve bolje, a ona je otkrila da je ključ u njenim dugogodišnjim rutinama.

– Postoji nešto što radim već više od 15 godina – vežbe u parteru. Trbušnjaci i leđnjaci su moji redovni pratioci u trajanju od pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na telu, pa vežbam kratko ali efikasno. Kada mi dođe trenutak, vežbam bez obzira na vreme – rekla je za Gloriju.

Što se tiče ishrane, Lidija je eliminisala gluten, meso i slatkiše iz svoje ishrane.


Negovanje treba započeti ranije, ne može se očekivati da će rezultat biti vidljiv u šezdesetoj ako se tek u četrdesetoj počne sa tim. Ako se od mladosti vodi računa o sebi, rezultati će biti očigledni – dodaje ona.

Rutina negovanja, koju je usvojila od majke, uključuje svakodnevne rituale, uključujući i duže boravke u kupatilu pre spavanja, što je za nju postalo pitanje poštovanja vlastite ličnosti, a ne narcisoidnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Lidija priznaje da je jedino što je radila na svom licu tretman bockanja koji pomaže u proizvodnji kolagena i čini kožu baršunastom.

– Osim toga, nisam radila nikakve operacije – dodaje ona.

Tokom godine, Lidija često nosi sportske kompletiće za trening, dok leti redovno objavljuje fotografije u kupaćem kostimu.


Slične teme:
Lidija Vukićević van sebe zbog gubitka drage osobe: Zbogom, dragi moj
Ne krije sreću: Lidija Vukićević posle 38. godina ponovo u njegovom zagrljaju FOTO


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages / Antonio Ahel

Još iz kategorije