Jednom rečju stavio do znanja šta zaista misli o Karleuši: Nakon podrške koju mu je pružila javno, Đani joj ovako uzvratio

16.08.2024

11:22

By

Pevač Radiša Trajković Đani

Printscreen

Javnost danima ne prestaje da bruji o situaciji u kojoj se pevač Radiša Trajković Đani našao na dočeku srpskih olimpijaca. Naime, kako smo već pisali, popularni Đani bio je pozvan da peva na slavlju, međutim nije uspeo da dođe na red od svojih kolega, te je na društvenim mrežama izrazio nezadovoljstvo zbog svega što mu se desilo.

Pevač Radiša Trajković Đani ponovo se oglasio na Instagramu

– Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam… A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao sam u pet, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer. Bio tu, al’ ponižen – napisao je Đani na Instagramu.

Pevač Radiša Trajković Đani

Nije mnogo vremena prošlo, a na istoj društvenoj mreži povodom ovog slučaja oglasila se Jelena Karleuša koja je zdušno podržala starijeg kolegu.

– Pravda za kralja Đanija! Jel realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pevaču da peva? Ne postoji dan dragi moj Đani da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pesme – glasila je objava Jelene Karleuše koja je naišla na zaista pozitivne reakcije.

Pevač Radiša Trajković Đani


Verovatno mnogi nisu ni znali da pop diva obožava Đanija, a da su simpatije obostrane, sada nam je jedan od omiljenih pevača jasno stavio do znanja.

Pevač Radiša Trajković Đani komentarisao Karleušinu fotku i pokazao šta o njoj misli

Naime, on je ostavio kratak, ali veoma upečatljiv komentar na Jeleninoj najnovijoj fotki.

– Mama – uz tri emotikona srca, kratko i jasno napisao je pevač Radiša Trajković Đani koji je verovatno na ovaj način želeo da iskaže zahvalnost znatno mlađoj koleginici čiji je uticaj ogroman na najpopularnijoj socijalnoj platformi, Instagramu.

Pevač Radiša Trajković Đani

Inače, Đani je nakon svega doneo striktnu odluku o svojim nastupima koja na snagu stupaju odmah, a tiče se odavanja časti sportistima i ostalima koji predstavljaju našu zemlju u svetu, a gde je on pozvan da upriliči njhovo veselje povodom pobede.

On je, naime, svim menadžerima sa kojima sarađuje saopštio da ubuduće mora tačno da se zna kad on nastupa i to da se ispoštuje u suprotnom neće da popunjava prazno mesto nego će on da nađe način kako da se zahvali onima koju su ga pozvali.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Printscreen/Jelena Karleusa Instagram

Još iz kategorije