Horoskop za 16. avgust: Pred Ovnovima je dan prepun izazova, Vage imaju mnogo toga da zamere partneru

16.08.2024

07:57

By

Dnevni horoskop za 16. avgust 2024. godine

Unsplash

Dnevni horoskop za 16. avgust 2024. godine

OVAN

Posao: Na mišiće ali uspešno privodite kraju ovu radnu nedelju. Većini Ovnova preko je potreban odmor pa izdržite još danas.
Ljubav: Promenljiv dan čeka vas na ljubavnom planu. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom koje treba nekako izbeći.
Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

BIK

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana.
Ljubav: Pokušajte da razumete i popravite kompletnu atmosferu u sferi ljubavi tako što ćete pokazati dovoljno razumevanja.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 16. avgust 2024. godine

BLIZANCI


Posao: Ukoliko se budete prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda vas očekuje solidna završnica ove radne sedmice.
Ljubav: Sve što ste očekivali prethodnih dana a nije se ostvarilo u sferi ljubavi danas bi uz malo zrno sreće moglo da se ostvari.
Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Prilično uspešan radni dan, nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite u vezi predloga za nove poslovne projekte.
Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam potpuno odgovara. Ukoliko nije tako, onda učinite ono što je do vas da stvari dovedete u red .
Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Bezmalo ceo radni dan Lavove očekuju prepreke organizacione prirode. Ne žurite, i po mogućstvu konsultujte još nekoga ko se razume u problematiku.
Ljubav: Ovaj petak makar u najavi ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Dnevni horoskop za 16. avgust 2024. godine, u nastavku pročitajte prognoze za ostale znake Zodijaka

DEVICA

Posao: Solidan radni dan imaće većina Devica pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, da budu konkretne, detaljne i koncizne. Završavajte zaostalu papirologiju.
Ljubav: Iako je malo verovatno da bude nešto kapitalno, budite otvorenog srca i uma, moguće je bar da uživate u nekom flertu, neobaveznom ćaskanju.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

VAGA

Posao: Dosta vremena i energije tokom ovog radnog dana Vagama će oduzeti provera i analiza novih predloga za buduće profesionalne projekte.
Ljubav: Bez obzira koliko ste u pravu ili baratate realnim činjenicama, one vam danas neće mnogo koristiti.
Zdravlje: Mogući problemi sa probavom.

Dnevni horoskop za 16. avgust 2024. godine

ŠKORPIJA

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidnu završnicu radne sedmice za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Nešto se ipak pokreće u smeru koji vam odgovara.
Ljubav: Prilično miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu što predstavlja dobru osnovu da uživate pre svega u kućnoj, nešto intimnijoj atmosferi.
Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

STRELAC

Posao: Nije povoljan dan da Strelčevi započinju bilo kakve nove profesionalne projekte. Završavajte stare, a posebno sve ono što je vezano za papirologiju i formalnosti.
Ljubav: Danas vas mogu izluđivati sitnice, i nebitni detalji vezani za ponašanje drage osobe. Budite oprezni u iznošenju kritika.
Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Dnevni horoskop za 16. avgust 2024. godine

JARAC

Posao: Povoljne okolnosti pratiće Jarčeve ovog petka, pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedu kraju, a za nove inicijative biće vremena i u narednim danima.
Ljubav: Uglavnom stabilna ljubavna atmosfera očekuje vas danas, opustite se i ne razmišljajte previše.
Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

VODOLIJA

Posao: Na kraju radne sedmice najtipičniji predstavnici Vodolija drže najvažnije poslovne konce u svojim rukama i uspešno privode kraju i najzahtevnije poslove.
Ljubav: Mogli biste fine trenutke da provedete u druženju sa dragim prijateljima koje možda duže vremena niste videli.
Zdravlje: Vrlo dobro.

RIBE

Posao: Bez ozbiljnijih izazova i prepreka na profesionalnom planu kod Riba. Dosta vremena danas vam mogu oduzeti obaveze prema saradnicima iz bliskog okruženja.
Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije.
Zdravlje: Respiratorne tegobe.

IZVOR: Starmagazin/Astroputnik

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije