Godinu i po dana od rođenja ćerke, Rokvići objavili radosne vesti: Ponosna baka ne može da sakrije radosnice

08.08.2024

11:42

By

Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović

Ata Images

Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović, Leona, danas proslavlja rođendan, a ponosna baka Slavica Rokvić nije mogla da sakrije emocije, te se preslatkoj devojčici obratila putem Instagrama i uputila joj dirljive reči.

Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović napunila je osam godina

– Gledam te kako rasteš, kako se iz dana u dan menjaš. Ponosna što si moja. Dok zanesena držeći paletu najdivnijih, šarenih boja, stvaraš slike svoje maštovite stvarnosti – napisala je Slavica pa dodala:

– Uživam jer sve što dotakneš pretvaraš u umetnost rađanja. Rađanja ljubavi, sreće, zadovoljstva, radosti,… menjajući i bakinu stvarnost. Jer taj miris sreće, kojim me opijaš čini da svakim danom iznova, osetim koliko je život lep.

Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović

– Lenočka moja, prva devojčice bakina, srećan ti osmi rođendan, sinfonijo radosti moje. Volim te – napisala je Marinkova udovica u opisu fotke na kojoj ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović pozira sa plišanim igračkama.

Pratioci su ređali najlepše želje i čestitke slavljenici i nema ko nije prokomentarisao kako je sada prava mala dama, te da je izrasla u nestvarnu lepoticu, a objavu je srcima ukrasio i ponosni tata Nikola kom je danas srce prepuno radosti.


Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović ponos je svojih poznatih roditelja

Inače, nedavno je za domaće medije Bojana Barović otkrila kako se oseća povodom 8. rođendana svoje naslednice.

Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović

– Bližimo se polako 8. rodjendanu i kad bih narednih 10 dana smišljala šta taj dan da napišem za nju i dalje ne bih imala dovoljno reči – napisala je ona tada.

Podsetimo, Nikola i Bojana imaju troje dece – ćerku Leonu, sina Simeona koji ima 4 godine, a prošle godine u januaru dobili su ćerku Angelinu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Slavica Rokvic Instagram

Još iz kategorije