Mlađe koleginice ne mogu da obuzdaju ljubomoru: Zlata se bukvalno istopila, a muškarci ne skidaju pogled (FOTO)

08.08.2024

14:27

By

Pevačica Zlata Petrović

Pevačica narodne muzike Zlata Petrović oduvek je važila za jednu od najlepših žena domaće estrade. Tu titulu ponosno nosi godinama, a žene su joj uvek zavidele zbog toga kako uspeva da sačuva vitku liniju.

Zlata Petrović imala je problema sa viškom kilograma ali je pronašla način da ih se zauvek reši

Kao i svaka žena, i Zlata zna da kuburi s kilogramima ali insistira da ih se brzo reši. Od kada je pronašla način da ih eliminiše, živi mnogo rasterećenije. Pevačica je ubeđena da njena dijeta čini čuda.

Popularna autofagija pokazala se kao najefikasniji način kako je Zlata Petrović uspela da smrša i održi preporučenu kilažu. Kako je pevačica objasnila, osam sati u toku dana sme da jede, dok narednih 16 ne unosi hranu.

Zlata Petrović

– Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest kila. Uspela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma ceo organizam se očistio – oduševljeno je ispričala Zlata, i dodala:

– Ujutru u deset doručkujem banane, urme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim semenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuvana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hleb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i posle toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru.


U početku joj nije bilo lako, ali kao i za sve u životu za sve je potrebna volja i posvećenost. Pa se Zlata pridržavala baš toga.

Jednostavno skinula čak 30 kilograma: Ovo je magična dijeta Dee Đurđević

– Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani!  – rekla je pevačica.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije