Dragana Džajić ne može da bude srećnija: Miloš ne skida osmeh sa lica, svi im čestitaju

06.08.2024

20:55

By

dragana dzajic

ATAImages / Antonio Ahel

Dragana Džajić, kćerka Dragana Džajića, legende jugoslovenskog fudbala, ponovo se našla u centru pažnje.

Popularno lice i voditeljka Una televizije, Dragana Džajić je sa suprugom Milošem Ivanovićem prisustvovala koncertu muzičke zvezde Adel u Minhenu. Koliko joj je atmosfera koju samo Adel ume da napravi prijala, svedoči i fotografija na kojoj sa Milošem razmenjuje nežnost. Pratioci su oduševljeno komentarisali njihovu prisnost, ostavljajući romantične komentare podrške.

Dragana Džajić je u braku sa Milošem Ivanovićem od 2019. godine

Dragana je udata za Miloša Ivanovića, rođenog brata poznate teniserke Ane Ivanović, sa kojim ima sina Vida. Ovaj skladni mladi bračni par upoznao se preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo nakon upoznavanja, uplovili su u vezu. Venčali su se 2019. godine u Hramu Svetog Save. A gala slavlju prisustvovali su samo prijatelji i uža rodbina. Naravno, na svadbi je bila Miloševa sestra Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger.

Od tada uživaju u toplini porodičnog doma, zajedničkim putovanjima i retko se mogu videti zajedno u javnosti. Zbog toga je najnovija fotografija na Draganinom Instragam profilu privukla veliku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_)

Iako je odrasla u porodici koja je oduvak bila pod lupom javnosti, Dragana Džajić o pritisku popularnosti kaže:


– Predrasuda je da je deci poznatih roditelja lako, da su razmažena, da rade sve što žele. U mom slučaju svakako nije bilo lako. Dodatno sam morala da vodim računa o svemu – kaže lepa Džajina kćerka, i dodaje:

– Možda sam zato i završila dva fakulteta. Govorim tri svetska jezika i žao mi je što ne govorim bar još dva. To je bogatstvo koje su mi roditelji dali – priznala je voditeljka, prenosi Story.rs

Osim na poslovnom, Dragana Džajić ostvarila se i na porodičnom planu

O Draganinoj svestranosti i talantu jasno govori to da je pohađala baletsku i muzičku školu, trenirala tenis i skijanje. Francuski jezik tečno govori od šeste godine, a pored toga vlada engleskim i španskim jezikom. Dragana Džajić diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, dok je na Univerzitetu u Monaku magistrirala hotelijerstvo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages / Antonio Ahel

Još iz kategorije