Monah Arsenije uputio javnu kritiku Ani i Švajniju: Tu vidimo bezosećajnost za narod koji strada i pati na planeti

16.05.2024

21:11

By

Ana i Bastijan na meti monaha

Profimedia

Ana i Bastijan

Ana i Bastijan na meti monaha Arsenija Jovanovića

Verovali ili ne danas su se našli Ana i Bastijan na meti monaha Arsenija Jovanovića. Kako prenosi portal Novosti, monah je javno uputio kritiku tenisreki Ani Ivanović i fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru i nimalo ih nije štedeo.

Ana i Bastijan na meti monaha, uputio im javnu kritiku

Naime, monah Arsenije smatra da su Ana i Basti preterali sa razbacivanjem i rasipanjem u trenutku kada ima mnogo siromašnih i gladnih u svetu, pa je život Ane Ivanović na visokoj nozi mnogima trn u oku

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

„Snobizam je produkat prodane duše. Volim da listam svašta, neko kaže – vidi ga – kaluđer čita novine, časopise, a negde čitam jer tamo može da ime nešto zanimljivo čime ću da se oplemenim. Nego, tamo viđam i primere ljudskog šašavluka, ludila i kojekakvih gluposti, koji nisu loši za obradu, da bi videli kako ne treba. A ima i finih stvari, neki put da se iznese kao dobar primer“, započeo je priču i dodao:

„Ja uglavnom uzimam te loše primere, jer mnogo su prisutni, a vrlo često su nama i pruženi od društva kao nešto veoma prihatljivo, čak i poželjno.“


Pročitajte i – O ovome svi pričaju – Pogledajte šta je Ana Ivanović priredila svom suprugu, prava milina 

„Oboje su zaradili dovoljno novca. Dakle, tamo piše „Ana i Švajni su se skućili u Čikagu“ , žive znači u penthausu, u potkrovlju jednog od najsavremenijih nebodera, pripada lancu hotela „Valdorf Astorija“, bio sam tamo, to je nešto najluksuznije. Ovo su drevni, tradicionalni, beskrajno bogati hoteli“izjavio je Arsenije i nastavio:

Pročitajte i – Sada smo sve videli – Sandale Ane Ivanović hit ili nikad gori promašaj

„Znači, žive u stanu koji nisu kupili, jer to je hotel, već plaćaju iznajmljivanje 30.000 evra mesečno. Plus 5.000 na rum servise, bazene, saune, toplu vodu. Znači 35.000 evra plaćaju svakog meseca, ali to nije njihov stan i neće nikad ni biti, ali to ih ne zanima. Skućili su se,“ rekao je monah kroz sarkazam.

IZVOR: Starmagazin/Novosti

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije