Andrija Milošević se oglasio potpuno slomljen: Tuga je nemerljiva

06.08.2024

13:03

By

Objava Andrije Miloševića

Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Andrija Milošević zbog svoje vesele i duhovite prirode jedan je od omiljenih glumaca sa naših prostora, a njegovi postovi na socijalnim platformama uvek su među najzapaženijima upravo iz razloga što nas vrlo često sve nasmeju.

Objava Andrije Miloševića slama srca

Ipak najnovija objava Andrije Miloševića koje je sa pratiocima podelio na Instagramu, ovog puta osvanula je veoma tužnim povodom.

Naime, region se suočio sa tragičnom vešću da je poznati crnogorski glumac Stevan Radusinović preminuo u 47. godini života, što je veoma pogodilo Andriju koji mu je bio kolega i prijatelj.

Objava Andrije Miloševića posvećena je prerano preminulom kolegi

Andrija se ovim tužnim povodom oglasio javno postavivši Stevanovu crno-belu fotografiju uz koju je svaki opis bio suvišan i time jasno stavio do znanja da je njegova tuga za ovim mladim čovekom zaista neizmerna.

Objava Andrije Miloševića

 


Podsećanja radi, Stevan Radusinović rođen je u Podgorici 1977. Pripadao je prvoj generaciji diplomiranih glumaca Fakulteta dramskih umetnosti Cetinje, u klasi profesora Bore Stjepanovića.

Nakon završetka studija pridružio se Crnogorskom narodnom pozorištu, gde je postao istaknuto ime i učestvovao u brojnim uspešnim predstavama.

Ostvario je mnoge zapažene uloge, a samo neke su „Gorski vijenac“, „Poludjela lokomotiva“, „Jakov grli trnje“, „Nova zemlja“, „Smrtni grijesi“, „Don Žuan“, „Vjera, ljubav, nada“, „Art export“,  „San ljetnje noći“…

Mnoge javne ličnosti oprostile su se od prerano preminulog glumca, a među njima i glumac Slaviša Čurović, koji je rekao da je Radusinović bio „najpametniji među nama“.

– Pamtimo te kao uzornog druga na sceni, koji nas je terao da budemo tačni, da ne kasnimo… Pamtim te, moj Stevane, kao jedinog čoveka na svetu kome sam svaku reč opraštao… – istakao je ostalog, Čurović.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Andrija Milosevic Instagram

Još iz kategorije