Istina se ne može sakriti: Neda Ukraden jednim postupkom otkrila šta zaista misli o zetu

04.08.2024

19:05

By

Zet Nede Ukraden

Bojan Vuković

Popularna pevačica Neda Ukraden izgradila je zavidnu karijeru o kakvoj mnogi koji se bave ovim poslom mogu samo da sanjaju, a ništa manje ispunjena nije ni na privatnom planu i najveću radost pričinjavaju joj najbliži članovi porodice sa kojma najviše voli da provodi vreme.

Zet Nede Ukraden u ovakvom je odnosu sa taštom

Najveće njeno bogatstvo jesu unučići koje su joj podarili ćerka Jelena i zet Nede Ukraden, Peca i pevačica ne krije koliko im je privržena, te da su Aleksandra, Neda i Dušan njen centar sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Posebno mesto u Nedinom srcu zauzima izabranik njene naslednice Jelene koji je čak na ruci istetovirao pevačicino ime, a da neguju zaista harmoničan odnos, svedoči i njena najnovija objava na Instagramu.

Naime, zet Nede Ukraden, Predrag Peca Minović proslavio je rođendan, a pevačica mu se putem ove društvene mreže obratila emotivnim rečima.

– Dragi moj zete Peco, hvala ti što si divan suprug mojoj kćeri i najbolji otac mojim unucima. Hvala ti što si našu kuću ispunio svojom ljubavlju, pozitivnim duhom i što si i meni podrška u teškim i dobrim trenucima.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– SRETAN TI ROĐENDAN i da nam još dugo živiš u sreći i u zdravlju i uzivaš u onome što te ispunjava ljubavlju! Tvoja tašta Neda – napisala je balkanska muzička zvezda uz fotografiju sa ćerkom i zetom i jasno pokazala odnos prepun poštovanja.

Zet Nede Ukraden nikada nije krio koliko poštovanja gaji prema majci svoje žene

Inače ćerka i zet Nede Ukraden iz velike ljubavi dobili su troje dece nakon mukotrpne borbe za potomstvom, dok Peca iz prvog braka ima i ćerku Milicu.

Zet Nede Ukraden

O tome kako funkcionišu, Neda je jednom prilikom govorila za medije:

– Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i svojoj deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo. Sve matične brojeve svoje dece je istetovirao – ispričala je jednom prilikom Neda, čiji potpis takođe trajno krasi Pecinu ruku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/ Neda Ukraden Instagram

Još iz kategorije