Najlepše vesti u domu Nede Ukraden: Pevačica ne može da sakrije sreću, javno se obratila ćerki

19.04.2024

16:04

By

Ćerka Nede Ukraden

Ćerka Nede Ukraden danas proslavlja rođendan

Pevačica Neda Ukraden najviše vremena porovodi sa svojom ćerkom Jelenom in unučiima. Više puta je isticala koliko joj znači naslednica, a danas joj je čestiala rođendan emotivnim rečima.

Ćerka Nede Ukraden danas proslavlja rođendan, majka joj se obratila emotivnim rečima

– Najlepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još dugo,dugo!

– Ljubi te tvoja majka Neda – poručila je pevačica u opisu fotografije sa Jelenom i buketom crvenih ruža.

Ćerka Nede Ukraden

Inače, Nedina ćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečje igraonice.

Zanimljiv je podatak da Jelena sa suprugom i decom živi u istom stanu u kojem živi i njena majka Neda.


Njena bogata karijera je ono što krasi pevačicu, ali malo ko je znao detalje iz njenog privatnog života. Naime, poznato je da je Neda imala i romansu sa Sašom Popovićem, a nakon 33 godine odlučila je da otkrije detalje o njihovoj vezi.

Pročitajte: Drama u porodičnom domu- Ugroženo zdravlje Slobode Mićalović, ovo su detalji FOTO

Ona je priznala da je ostavila Popovića jer se tokom njihove romanse udvarao i drugim ženama, pa se neretko osećala usamljeno. On je imao potrebu da flertuje sa devojkama, a oko njega ih je uvek bilo i previše, budući da se bavi estradom. Neda je zbog ovoga bila primorana na raskid.

Ćerka Nede Ukraden

– Sašina i moja veza je počela slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli. Imala sam o njemu loše mišljenje jer je uvek bio okružen ženama i misicama, a kada sam htela prvi put da okončam odnos, za četiri sata je stigao iz Novog Sada do Sarajeva.

Pročitajte: Konačno uhvaćeni- Evo šta radi Neda Ukraden sa zetom kada su sami FOTO

– Probudio je jednu našu cvećarku, pokupovao sve orhideje koje je imala u radnji, došao usred noći i pitao me:

Ćerka Nede Ukraden

– Neki, voliš li me? Pokušala sam da se našalim i pričala sam mu da je mogao i telefonom da me pita, a ne da troši novac na gorivo i cveće. Stajali smo na vratima kao dve budale… Ostao je u Sarajevu, međutim, razlike su bile očigledne, i u mentalitetu, i u karakteru, i u navikama… -rekla je Neda.

Još iz kategorije