Indi se udaje za Zorana Marjanovića? Zablistao prsten na ruci pevačice, svi gledaju u neverici

24.07.2024

13:14

By

Ljubavna veza Zorana i Indi

Star

Ljubavna veza Zorana i Indi šokirala je javnost, a sada su isplivali novi detalji njihovog odnosa. Naime, mnogi su ostali u šoku kada su saznali da su Indi Aradinović i Zoran Marjanović u ljubavi, budući da su pevačica i njegova pokojna supruga Jelena bile veoma bliske prijateljice, te da je Aradinovićeva često išla u njihovu porodičnu kuću u Borči.

Ljubavna veza Zorana i Indi iz dana u dan je ozbiljnija

Ipak, na negativen komentare novopečeni par se ne obazire, oni ne žele  da se kriju i po svemu sudeći, uživaju u zajedničkim trenucima čemu svedoče i naše paparaco fotke.

Naime, fotografi „Stara“uslikali su ih je dok su šetali beogradskom Adom Hujom, da bi zatim predahnuli i otišli na ručak u jedan poznati restoran.

Ljubavna veza Zorana i Indi

Iako se nisu mnogo intimizirali i razmenjivali nežnost u javnosti, saznali smo da bi ljubavna veza Zorana Marjanovića i Indi Aradinović uskoro mogla biti podignuta na viši nivo i da  pevačica navodno očekuje da je Zoran u skorije vreme zaprosi.

Ljubavna veza Zorana i Indi


Njih dvoje se više ne kriju, oko dva meseca su u vezi, a Indi je čak rekla Marjanoviću da očekuje prsten od njega jer smatra da nema potrebe da odugovlače sa veridbom.

Ljubavna veza Zorana i Indi uskoro bi mogla biti ozvaničena brakom

Iako su mnogi pomislili da je prsten koji pevačica nosi u obliku zmije verenički, budući ga ne skida od kada je sa njim u vezi, ispostavilo se da to nije dar od Zorana, pa svi sada očekuju da vide kakav će prsten zablistati na ruci atraktivne pevačice.

Ljubavna veza Zorana i Indi

– Ne žurimo nigde, polako. Indi je prirasla mom srcu. O emocijama možemo naširoko da pričamo. Dok je nama lepo nije nas briga šta drugi misle.

– Mi smo dve odrasle osobe koje donose sami odluke – izjavio je Zoran koji izgleda nema nameru da žuri sa veridbom i venčanjem.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Star

Još iz kategorije