Oglasio se Zoran Marjanović o vezi sa Indi! Isplivali novi detalji: Ne razdvajaju se, žive život i uživaju

02.07.2024

21:40

By

Indi ima novog dečka

ATA IMAGES

M.M./ATAImages.

Indi ima novog dečka, istina je da je sa Zoranom Marjanovićem. Naime, Indi Aradinović ne krije da je u vezi sa suprugom pokojne pevačice Jelene Marjanović.

S tim u vezi oglasio se i sam Zoran Marjanović i otkrio detalje ljubavne veze o kojoj dva dana bruje mediji.

Indi ima novog dečka, istina je da je sa Zoranom Marjanovićem

Naime, vest da su pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović navodno uplovili u vezu, šokirala je javnost.

Indi i Zoran se poznaju od 2004. godine, a zajedno su i sarađivali, pa je sada vest da Indi ima novog dečka zapanjila mnoge, te o toj temi ne prestaje da se komentariše.

Indi ima novog dečka

– Indi posle razvoda nije imala nijednog partnera. Veza sa Zoranom je slučajno počela. Zapravo, njih dvoje su doskoro bili prijatelji tačno dvadeset godina. Vezivala ih je poslovna saradnja i on je sad za nju uradio nove pesme. Otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se. Non-stop su zajedno. Ne kriju se, ali i ne žele da ljudima bilo šta objašnjavaju. Žive život i uživaju – rekao je izvor za domaće medije.


Pročitajte i – Preboleo Jelenu – Nakon izlaska iz zatvora ženi se Zoran Marjanović, isplivali detalji svadbe

Ovim povodom oglasili su se i Indi i Zoran Marjanović.

– Da li su saradnici na bazenu ili na moru i zajedno provode ove tople dane, ne znači da su u vezi. Tako da izjavu na ovu temu ne bih davala dok ne izađu pesme. Onda ćemo lepo o svemu da porazgovaramo, a sigurna sam da će vam se dopasti ono što budete čuli. Razumem da je vama novinarima interesantno da znate nešto više, ali moraćete još malo da sačekate – tajanstvena je bila Indi, a Zoran je stao u njenu zaštitu:

Indi ima novog dečka, u to više niko ne sumnja

– Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem – rekao je Zoran.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije