Bliznakinja Mire Bobić vam je dobro poznata, a ovako izgleda njena starija sestra: Nikada ne biste pretpostavili da su u srodstvu

23.07.2024

15:39

By

Starija sestra Mirjane Bobić Mojsilović

Instagram

Spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović često se može videti u društvu svoje sestre bliznakinje Zorice Tomić, dok je retko ko bio u prilici da upozna njenu stariju sestru.

Starija sestra Mirjane Bobić Mojsilović osvanula na Instagramu poznate književnice

Svima je dobro poznato da spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović ima sestru bliznakinju sa kojom je često viđena u javnosti, međutim malo ko zna da ona ima još jednu sestru.

Starija sestra Mirjane Bobić Mojsilović

Naime, starija sestra Mirjane Bobić Mojsilović, Gordana, za razliku od njene bliznakinje Zorice Tomić, u medijima nije preterano eksponirana, te se malo toga o njoj zna, dok mnogi nisu imali prilike da vide kako ona izgleda.

Starija sestra Mirjane Bobić Mojsilović dama je od stila

Putem fotke koju je na Instagramu spisateljica objavila, saznali smo da je Gordana, iako fizički nije slična Miri i Zorici, takođe jedna prelepa žena i pre svega dama od stila sa savršenim držanjem.

Budući da je slika zabeležena neposredno pred jedno svadbeno veselje, na istoj se nalazi i majka tri sestre, gospođa Rada, te je svima postalo jasno od koga su dame nasledile lepotu, ljubav prema modi i gracioznost.


Mirjana je ovom prilikom zablistala u zlatnoj kreaciji preko koje je ogrnula mrežasti kardigan, te niko nije ostao ravnodušan na njeno izdanje, Zorica se odlučila za haljinu lila nijanse kojom je naglasila ženstvenost i eleganciju, dok je Gorgana odabrala crno-beli stajling koji nikada ne izlazi iz mode i koji je pun pogodak za svaku priliku.

– Mama i sestre – kratko i jasno napisala je Mira stavljajući svima do znanja koje tri dame stoje iza nje i pružaju joj najveću podršku u svemu, dok su se pohvalni komentari samo nizali.

Bliznakinje, kao i starija sestra Mirjane Bobić Mojsilović prikupile su zaista mnoštvo lajkova i predivnih reakcija folovera, međutim mama Rada je dobila najlepši kompiment od kog joj je sigurno prepuno srce – da pogled na majku govori sve o ćerkama.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije