Ivana Šopić konačno progovorila o trudnoći i otkrila ko će je zameniti kada ode na trudničko

23.07.2024

14:15

By

Trudnoća Ivane Šopić

Ivana Sopic Instagram

Nekadašnja učesnica rijalitija, a sada voditeljka Ivana Šopić, otkako se pojavila na malim ekranima, privlači izuzetnu pažnju javnosti. Ipak, iako je i nakon izlaska iz pomenutog rijalitija, ona deo javnog sveta, o njenom ljubavnom životu malo se zna, jer isti ne želi da eksponira medijski, međutim sada je trudnoća Ivane Šopić u fokusu javnosti budući da je o toj temi ona odlučila da progovori.

Trudnoća Ivane Šopić glavna je tema u medijima

Ivana je, naime, sada govorila na temu koja zanima mnoge, te otkrila neke detalje iz svoje intime, a dotakla se i planova za budućnost kada je njen privatni život u pitanju.

Naime, voditeljka se sinoć u pratnji majke pojavila na rođendanu koleginice i bliske prijateljice Ane Radulović, a pripadnicima sedme sile otkrila je da će na proslavu kasnije doći i njen dečko sa kojim, kako kaže kuje ozbiljne planove za budućnost, te je spomenuta i trudnoća Ivane Šopić koju voditeljka „Elite“ ne krije da željno iščekuje.

Trudnoća Ivane Šopić

– Došla sam sa mamom, dečko će kasnije doći na rođendan, zajedno sa svojim drugom – započela je Ivana sa osmehom na licu te istakla da njen izabranik ne prati estradu i rijaliti.

– Moj dečko ne prati moje emisije, niti gleda, skroz je u nekom drugom svetu. Mnogo puta mu prepričavam šta se desilo u emisiji jer on ni ne zna ko su ti ljudi, jer živi potpuno drugačiji život. Po pitanju toga imam sreće jer kada bi bilo drugačije, mislim da bi mu mnogo teže bilo – izjavila je voditeljka, te priznala da priželjkuje da se uda i da se ostvari u ulozi majke.


Trudnoća Ivane Šopić tema je na koju voditeljka sve češće razmišlja i koju željno iščekuje

– Spremna sam da stanem na ludi kamen, imam već 32 godine i mislim da mi je vreme. Volela bih da dobijem i dete, imam to u planu – rekla je voditeljka Ivana Šopić, te se svi nadaju da je trudnoća Ivane Šopić vest koja će se uskoro proširiti portalima.

Na pitanje ko bi od kolega mogao da je zameni kada bi otišla na trudničko bolovanje, Ivana je kao iz topa odgovorila:

Trudnoća Ivane Šopić

Ovakva budaletina se jednom rađa, da imam ovakav glas i ovoliko živaca,nisam ni znala da imam toliko živaca dok ovo nisam počela da radim.

– Mislim da mi mnogo koristi što sam bila učesnik, pa mogu tako brzo da se prilagodim, ali da neko stvarno ovako radi, ne zato što sam ja nešto mnogo dobra, nego prosto, podnošljivo mi je što mnogima nije… – priča Šopićeva u dahu i dodaje:

– Ne znam ko bi mogao da me zameni, Ana je za mnogo finiji posao, taj studijski. Jedino Milan, na njega jedino mogu da se oslonim, što on uveliko već radi, tačnije ja sam njegovim utabanim stopama pošla – zaključila je Ivana.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije