Neke stvari su neoprostive! Milan Stanković više neće da čuje za Radu, u sve je umešan pevačicin dečko

22.07.2024

20:30

By

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću

Bojan Vuković, Dragan Gajić

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću uvek je imala samo reči hvale i nije tajna da su nakon raskida ostali u odličnim odnosima.

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću uvek je lepo govorila

Poslednjih nekoliko godina pevač se povukao sa javne scene i okrenuo se monaškom načinu života o kom se veoma malo zna, a Rada Manojlović je sada otkrila nove detalje iz njihovog odnosa i priznala da sa Milanom nema nikakav kontakt, te da prvi put o njemu ne zna ništa.

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću

Ova Radina izjava šokirala je mnoge budući da je poznato da su bivši partneri redovno održavali kontakt, da su nakon raskida ostali sjajni prijatelji, te da je, kako Rada kaže, on jedina osoba koja je razume i sa kojom može da razgovara o svemu.

– Ne znam šta se dešava sa Milanom. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ništa ne znam o njemu. Nema čoveka, bukvalno je nestao – izjavila je Rada.

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću govori biranim rečima, međutim sada je, po svemu sudeći, njihov odnos narušen

Kako smo saznali, Stanković se navodno naljutio na pevačicu i za sada nema nameru da je kontaktira:


– Milan je uvek bio tu za Radu, i ona za njega, ali nekako se on uvek njoj za savete nalazio tu. Znala je da ga pozove u pola noći i da ga drži na telefonu do jutra – ispričao je izvor blizak Stankoviću za naš magazin i dodao:

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću

Printscreen Blic TVPrintscreen Blic TV

– Međutim, Rada se zaljubila, ušla je u vezu as Vladom i malo zaboravila na Milana. On je i to pokušao da razume, ali nije očekivao da mu se neće četiri meseca javljati. Mislio je ad će ga u nekom trenutku nazvati da mu se pohvali kako je konačno srećna, ali ništa od toga.

– On nije želeo da prvi zove i bukvalno se povukao. Ona mu je nedavno poslala poruku u smislu da je nestao, ali on nije odgovorio, a ona nije nastavila da mu piše, niti ga je pozvala. On želi da Rada bude srećna i da se ostvari i kao majka – kaže izvor koji pretpostavlja da se Radin novi dečko protivi njihovom prijateljstvu:

– Možda novom dečku smeta da ona bude u kontaktu sa Milanom, jer su ipak bivši partneri i taj momenat razume. Samo je smatrao da šta god da je mogla je da se javi, a ne tek tako da izgube svaki kontakt. On se posvetio veri, svojoj mami koja je bolešljiva i uopšte ga ne zanima više ništa – zaključio je izvor Stara.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Dragan Gajić/Printscreen Blic TV/Instagram

Još iz kategorije