Od poznatih faca do bivših zatvorenika! Isplivao spisak učesnika „Elite 8“: Sprema se opšte ludilo

20.07.2024

13:15

By

Spisak učesnika Elite 8

Printskrin

Spisak učesnika Elite 8 poznat javnosti. Naime, tek što je završena Elita 7 u kojoj je pobedu i 100 000 evra odnela Anita Stanojlović,  već se uveliko priča o osmoj sezoni, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju imena novih ukućana vile u Šimanovcima.

Spisak učesnika Elite 8 isplivao u javnost

Sada se spisak učesnika Elite 8, doduše potencijalnih, pojavio na Facebook stranici posvećenoj ovom rijalitiju, a mnogi od onih koji su se na spisku našli, već su dobro poznati javnosti.

Spisak učesnika Elite 8

Youtube Printscreen

Uskoro ćemo, po svemu sudeći gledati Anu Spasojević, Uroša Stanića, popularnog Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora, bivšeg zatvorenika Zvezdana Slavnića koji ne prestaje da intrigira javnost, ali i Alberta Galorinija, Slađanu Lazić, Natašu Radan, Anelinu sestru Situ Ahmić, Aleksandru Jakšić, Meli Lakića, Aleksandra, Mariju Jokić, Ivanu Keneski…

Na spisak učesnika Elite 8 prva je upisana Miljana Kulić

Na spisak učesnika Elite 8, kako svi već dobro znaju, prva je upisana rijaliti zvezda Miljana Kulić koja je iz prethodne sezone diskvalifikovana samo pet dana pre superfinala.

Spisak učesnika Elite 8


Naime, kada su se pojavile spekulacije da Kulići prodaju kuću u Nišu zbog njenog duga od 150.000 evra, Marija je otkrila da njena ćerka dug plaća učešćem u sledećoj sezoni, a sada je poznat i detaljniji spisak učesnika Elite 8.

– Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem – rekla je Marija Kulić, a domaći mediji pišu da je Miljana Kulić prva sigurna takmičarka u ovom rijalitiju.

Podsetimo, vlasnik „Pinka“, Željko Mitrović nedavno je najavio i povratak rijalitija „Farma“, kojem se gledaoci posebno raduju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV.

– Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” – stajalo je u saopštenju Željka Mitrovića na njegovom Instagramu.

 

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/You Tube Printscreen

Još iz kategorije