Zar je već toliko porastao? Sin Dare Bubamare posle dužeg vremena uslikan: Nećete verovati koliko je Kosta ojačao, sad je pravi dasa

19.07.2024

13:00

By

Sin Dare Bubamare

Dara Bubamara Instagram

Iako dugi niz godina nije u braku sa Milanom Kesićem sa kojim je dobila sina, pevačica Dara Bubamara i njen bivši muž odlično funkcionišu, oni neguju prijateljske odnose najviše zbog sina Koste koji im je proioritet i kojem su oboje maksimalno posvećeni.

Sin Dare Bubamare sada je veliki dečak

Sin Dare Bubamare bio je mali kada su mu se roditelji razveli, a kako oni često vreme provode zajedno, Konstantin nije ni osetio posledice razvoda i to da ne živi i sa mamom i tatom.

Sin Dare Bubamare

Naravno, on ipak više vremena provodi sa svojom majkom, budući da je sa njom ostao da živi nakon razvoda, a iako je fizički preslikan otac, upućeni kažu da je po karakteru, temperamentu i navikama, isti pevačica.

Sin Dare Bubamare

Dara Bubamara Instagram

Dara nikada nije krila koliko je ponosna na svog jedinca, a iako nikada nije želela preterano da ga eksponira u medijima, ponekad objavi njihovu zajedničku fotku što je i upravo uradila.


Sin Dare Bubamare

Dara Bubamara Instagram

Putem Instagrama na kom je i sam Kosta u poslednje vreme sve aktivniji i zastupljeniji, pevačica je podelila fotku iz lifta na kojoj mama i sin zagrljeni poziraju, a Darini pratioci oduševljeno su komentarisali da je petnaestogodišnjak izrastao u pravog lepotana.

Sin Dare Bubamare sada je pravi momak, čak je majku prešišao po visini, a ako je suditi po ovoj fotki, na dobrom je putu da postane pravi zavodnik.

Sin Dare Bubamare dečak je za primer i najveći ponos svoje poznate mame

Inače, Kosta pohađa privatnu školu i odličan je đak. Kako je pevačica u više navrata isticala, njen jedinac govori čak tri strana jezika, engleski, francuski i španaki, a najveća želja mu je da postane slavni fudbaler, u čemu ga majka zdušno podržava.

Sin Dare Bubamare

Dara Bubamara Instagram

Ako je, kao što kažu, u svemu ista mama Dara, ne sumnjamo da će se za njega tek čuti, naravno po uspesima i dobrim rezultatima, te da će pevačica tek imati razloga da na svog sina bude ponosna.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Dara Bubamara Instagram

Još iz kategorije