Miona priznala sve o ljubavi sa Stanislavom: Ovo niko nije očekivao

18.07.2024

14:25

By

Istina o ljubavi Mione i Stanislava

ATA IMAGES

Miona Jovanović

Istina o Mioni i Stanislavu pojavila se tek sada. Naime, Miona Jovanović nastavila je i u spoljnom svetu turbulentnu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša iako se njeni roditelji tome protive.

Ovo je jedina istina o ljubav i Mione i Stanislava Krofaka

Naime, sinoć su u emisiji „Narod pita“ gostovali Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, pa je Jovanovićeva otkrila koja je prava istina o ljubavi Mione i Stanislava.

Istina o ljubavi Mione i Stanislava

Miona JovanovićBojan Vuković

– Ne zanima me zaista moj bivši dečko, da je valjao, bio bi sadašnji – rekla je Miona.

– Ja se vodim time bolje sprečiti nego lečiti – rekao je gledalac.

– Kako je Vama delovao odnos Mione i Ša – pitao je Milan.


– Stalno su se svađali, moraju da spuste tenziju. Ona ga voli, trpeće ga – rekao je Amir.

Ovo je jedina istina o ljubavi o kojoj se pričalo tokom cele Elite

Podsetimo, Miona je uprkos zabrani roditelja nastavila vezu sa Ša:

Kako prenose mediji, Miona Jovanović još uvek nije uspela da poboljša odnos sa roditeljima, bakom i bratom nakon skandala tokom superfinala „Elite“, kada su joj pred milionima gledalaca očitali lekciju zbog emotivne veze sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša, za koga ne žele da čuju i to je njihov stav od kojeg neće odstupiti.

– Što se roditelja tiče, nećemo ništa, valjda će njihov bes da popusti vremenom. Ja nemam šta drugo da kažem – rekla je Miona, koja ne krije da su njeni roditelji izuzetno ljuti na nju – naročito majka koja, po svemu sudeći, sa ćerkom ne želi više nikakav kontakt nakon učešća u rijalitiju Željka Mitrovića.

– Pričala sam im konstantno, zaklela sam im se da me Ša nikada nije udario, da se ništa to nije dešavalo, pošto su oni u sve te stvari ubeđeni. Vidim da tu nema pomoći, da će oni terati svoje, misliti kako već misle – ispričala je Miona Jovanović o svojoj ljubavi.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije