Hitno oglašavanje porodice Mione Jovanović: Ovo je njihov stav o svadbi i venčanju, Ša nikako nije u igri

27.06.2024

15:15

By

Roditelji Mione Jovanović

ATA IMAGES

Miona Jovanović

Porodica Mione Jovanović se opet oglasila. Naime, roditelji trenutno najpoznatije rijaliti takmičarke imaju potrebu da odlučuju o njenom ljubavnom životu, pa i dalje priželjkuju da Miona Jovanović na kraju završi sa Stanislavom Krofakom.

Porodica Mione Jovanović se opet oglasila povodom bivšeg zeta Stanislava

Kako prenosi portal Pink.rs, porodica Mione Jovanović, ni nakon svega što se desilo sa Stanislavom i Majom Marinković, nemaju ništa protiv zeta iz Zagreba s kojim će se Miona venčati zarad šou-programa.

Zbog tog fiktivnog venčanja najviše je na udaru njen aktuelni dečko Nenad Aleksić Ša koji umire od ljubomore i ne zna šta ga je snašlo jer strepi da će izgubiti Mionu. Miona je pak svako malo na ivici besa jer se konstantno svađa sa Ša.

Porodica Mione Jovanović

Naime, porodica Mione Jovanović iznela je javno stav o Nenadu Aleksiću Ša, pa su čak otvoreno priznali i da li će mu pružiti ruku pomirenja posle svih uvreda koje je reper izgovorio pred kamerama u rijalitiju Željka Mitrovića na njihov račun.

Pročitajte i – Pismo Velikog šefa napravilo pravu pometnju – Svi se pitaju kako će Ša preživeti ovaj dan

– Oni unutra imaju potpuno iskrivljenu sliku o realnosti. Kada izađu napolje, ovoje će shvatiti da nipošto nisu jedno za drugo – piše na Instagramu, ali ni to nije sve:


Porodica Mione Jovanović ima jasan stav o reperu, Ša ponovo na udaru

– Oboje će shvatiti da tu nema materijala za zdrav odnos, kao i da je njihova veza osuđena na propast – istakli su, a potom su se dotakli i Stanislava koji im se od starta više dopadao za zeta:

– Nema poente da govorimo o osobama iz prošlosti – dodali su oni, a na pitanje da li će pružiti ruku Nenadu na finalu, imali su jasan odgovor budući da je i on rekao da nema nameru da im prilazi:

– Delimo isti stav sa Nenadom, vuk dlaku menja, ali ćud nikada – zaključila je porodica Mione Jovanović.

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije