Nakit, novac, kuća i dva stana: Lepa Lukić nakon smrti sve ostavlja njemu

01.06.2024

11:15

By

Penzija Lepe Lukić

B.V.

Testament Lepe Lukić više nije tajna

Testament Lepe Lukić uveliko je napisan i već se zna kome će folk pevačica ostaviti svoje bogatstvo. Naime, Lepa Lukić ništa neće da prepusti slučaju, pa je uveliko rešila pitanje svoje imovine koja će ostati iza nje kada se bude upokojila.

Testament Lepe Lukić overen je i zapečaćen

Naime, svo bogatstvo koje je Lepa Lukić stekla tokom 50 godina karijere ostaće njenom bratancu Radisavu, ali će on morati da ispuni jedan uslov.

Dakle, testament Lepe Lukić sadrži i klauzulu koju će rođak Lepe Lukić morati da ispuni ako misli da nasledi svo bogatstvo koje više nije tajna.

Testament Lepe Lukić

Lepa LukićYouTube/Printskrin

Kako prenose mediji, nakon smrti pevačice njen bratac će dobiti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, ali pod jednim uslovom – moraće da brine o mački Mazi.

Pročitajte i – Lepa Lukić ima čak tri penzije – Otkrila koliko novca joj leže na račun

– Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat – rekla je pevačica i time obelodanila koja je želja Lepe Lukić nakon njene smrti.


Pročitajte i – Lepa Lukić progovorila o porocima – Uzela velike pare da ovo uradi

– Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka – ispričala je Lepa za „Informer“ i istakla da sa Mazom priča kao sa čovekom.

Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama – objasnila je Lepa Lukić.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije