Svi su zanemeli kada su ugledali Dušana Vlahovića: Stajlingom iskopirao legendarnog Šojića i postao glavna tema svetskih medija

29.05.2024

16:30

By

Kristina Kija Kockar

ata images

Stajling Dušana Vlahovića mnoge je oborio s nogu

Prethodnog vikenda u Monte Karlu održana je trka Formule 1, a brojne slavne ličnosti iz čitavog sveta pohrlile su na ovaj događaj kako bi ispratile spektakl – Veliku nagradu Monaka.

Ovo je stajling Dušana Vlahovića o kojem bruje svi svetski mediji

Među svetskim facama našao se i srpski reprezentativac i zvanično najbolji napadač italijanske Serije A, srpski fudbaler Dušan Vlahović koji je svojim stajlingom privukao izuzetnu pažnju.

Stajling Dušana Vlahovića

Trka u Monte Karlu svakako je jedna od omiljenih među poznatim ličnostima, našlo se tu mnogo poznatih lica, među njima i planetarno popularni fudbaler Kilijan Mbape koji je imao čast da zastavom označi kraj trke.

Međutim, reklo bi se da je sve poglede i simpatije u Kneževini pobrao naš reprezentativac, te se stajling Dušana Vlahovića sada naširoko komentariše.

Pročitajte i – Sandra Afrika i Dušan Vlahović u vezi – Otkriveni svi detalji ljubavi, evo ko ih je spojio

Naime, slobodno vreme pre početka priprema reprezentacije za EURO, on je iskoristio da uživa gledajući najbrži karavan na svetu, bio je u svečanoj loži, koja se nalazi pored garaže, a potom je obišao i boks Ferarija, gde je bio gost.


Za ovu posebnu priliku izabrao je i poseban outfit. Elegantno ljubičasto odelo, tamne naočare i na ruci „Richard Mille“ sat vredan oko 250.000 evra bili su po svemu sudeći pun pogodak, te fudbaler doslovno nije mogao da se odbrani od paparaca koji su ga pratili u stopu.

Ipak, neobičan i upečatljiv stajling Dušana Vlahovića pored svetskih medija koji su o tome izveštavali, postao je i glavna tema korisnika društvenih mreža, a njegovo odelo je mnoge asociralo na neke likove iz kultnih domaćih filmova.

Fudbaler je nekolicinu podsetio na lik pokojnog dede iz filma “Mrtav ladan” koji u ljubičastom odelu nikako da stigne na svoju sahranu, a sličnost je očigledna i sa legendarnim Srećkom Šojićem iz “Tesne Kože” koji je obožavao da nosi odela veselih boja.

Pored toga što je ovaj stajling Dušana Vlahovića po mišljenju stručnjaka apsolutno za desetku, on je uspeo i da nasmeje brojne fanove koji ga prate, te komentari na ovu temu nisu prestajali da se nižu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Printscreen

Još iz kategorije