Ćerke Jelene Karleuše napuštaju porodično gnezdo: Evo gde će Atina i Nika nastaviti da žive

15.05.2024

10:00

By

Oglasio se Duško Tošić

Ata images

Ćerke Jelene Karleuše i DuškaTošića uvek su aktuelna tema

Otkako su ugledale svetlost dana, a sve zbog ogromne popularnosti roditelja, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja.

Ćerke Jelene Karleuše i DuškaTošića nastaviće život u inostranstvu

Svaki detalj iz života dveju preslatkih tinejdžerki pod budnim je okom javnosti, htele one to ili ne, i dok mlađa Nika još uvek uživa u pažnji, pa je izuzetno aktivna na popularnim socijalnim platformama gde broji zaista zavidan broj folovera, starija Atina zasitila se svega, te je odlučila da se sa istih povuče.

Ćerke Jelene Karleuše

Javnost je upoznata sa činjenicom da je Atina bila zainteresovana za modu i da je u jednom trenutku ka ovoj profesiji imala sklonost, dok je Nika iskazivala veliku ljubav prema sportu, te su svi mislili da će krenuti očevim stopama.

Iako nije poznato čime će se u budućnosti baviti, imajući u vidu da su ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića odlični đaci i da svoje obaveze savesno ispunjavaju, svi im predviđaju sjajnu budućnost, te za njih nema zime.

Pročitajte i – Duško nemoćan da bilo šta promeni – Karleuša sa ćerkama napustila Srbiju, ovo je razlog

Tome u prilog ide i činjenica da su im roditelji obezbedili najbolje školovanje, koje će se prema Jeleninim rečima nastaviti u inostranstvu:


Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića

– Jedno je sigurno, naše ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi – rekla je jednom prilikom Karleuša, koja naslednicama želi samo najbolje, a budući da one nastavu pohađaju dvojezično sigurno je da im neće biti teško da se prilagode životu van Srbije, prenosi Informer.

Pročitajte i – Karleuša otvorila sve karte o razvodu – Ovo je njen konačni plan sa Tošićem

Jelena Karleuša je uprkos poslu kojim se bavi veoma posvećena majka i trudi da provodi što više vremena sa svojim ćerkama, a kako izgleda njeno vreme kada je sa ćerkama kod kuće, otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu:

– Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke – rekla je pop diva.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije