Žestoko odbrusila roditeljima: Anđela Šparavalo zbog Bojane spremna na sve, posle pisma oca, stigle i reči majke

20.02.2024

19:00

By

Trudna Aneli Ahmić

Youtube printscreen

Anđela Šparavalo odbrusila roditeljima

Rijaliti učesnica Anđela Špravalo u žestokom je problemu zbog veze sa Bojanom Pavlović koju njeni roditelji žestoko osuđuju. U rijaliti je stiglo pismo oca, a Anđela Šparavalo odbrusila je roditeljima.

Anđela Šparavalo odbrusila roditeljima posle pisma oca, a sada se oglasila i majka

Anđela se svojim roditeljima obratila na „Elitoviziji“ u petak, kada je pročitala svoje potresno pismo, a onda je zadrugarkin otac, Aleksandar Šparavalo, uputio poslednje pismo ćerki, gde je naveo da je kriva za zdravstveno stanje svoje majke i da im se gadi njeno ponašanje i veza u „Eliti“.

– Anđela, sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam – naveo je bio Anđelin otac Aleksandar i nastavio:

Anđela Šparavalo odbrusila roditeljima

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlovićprintscreen youtube TV pink

– Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ijedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu, i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos… Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Na „Elitoviziji“ sam se izjasnila i rekla da ne mogu da biram. Oni od mene traže da ja izaberem. Tad sam rekla šta sam imala i postupila sam kako sam želela – kazala je ona u rijalitiju.


– Tako mi je najlakše bilo da iskažem svoje emocije. Najsrećnija sam u ovom odnosu. Niko meni neće govoriti šta ja da radim! – dodala je Anđela besno.

– Ne znam više stvarno šta da kažem, baš pričam noćas sa mužem, ona kao da se šali sa svima nama, kao da se zeza, ništa ona ovo ne shvata ozbiljno. Majke mi, više ne znam šta bih rekla. Najbolje je da se ućutim, da ništa ne pričam, jer vidim da ovo nikuda ne vodi. Priča i za oca neke stvari, laže, a uvek je svima pričala kako ima oca najboljeg na svetu, oca za poželeti… A ja znam kakav je moj muž. Koji bi otac pakovao svoje dete, vozio u rijaliti? Šta je sve radio, činio za nju i ona tako -rekla je Anđelina mama i dodala da se njeni postupci negativno odražavaju na čitavu porodicu.

Anđela Šparavalo odbrusila roditeljima

Anđela Šparavaloprinstcreen TV Pink

– Ovo nije igra, kunem vam se životom. Ja se borim sa roditeljima, svekrva mi je loše, ugradila je stent, ima zakrčenje krvnih sudova. Molim se da ostanu zdravi, ipak su stariji ljudi. Ja se borim zbog klinca, da me ne vidi da plačem… On sada ne gleda rijaliti, jednom mu je drug iz škole poslao klip, nešto što je bilo. Ne pričamo sa njim više o tome, kad se sve to izdešavalo, tada nekoliko dana nije išao u školu. Mnogo je emotivan. Ja kad plačem, ne želim da on to vidi, a stalno me pita: „Mama, kako si“, svaki dan… Dete od 14 godina, a ranije me nikada to nije pitao. Ja se samo molim Bogu da svi budu zdravi, da se ne desi nešto loše – rekla je Aleksandra.

Pročitajte i: Nisam mogla da se autujem, lagala sam: Odrekla je se porodica, ali Anđela Šparavalo traži hitno razgovor sa majkom

Aleksandra je istakla da Anđela celu porodicu remeti u dnevnim aktivnostima te da ona neretko nije sposobna da ode na posao.

– Imamo ogromnu podršku, to je neverovatno, od ljudi koji dolaze kod mene u salon. Nekad ne radim po par dana, toliko se potresem da ne mogu da dođem na posao dok se ne smirim, ako mi verujete. Šta će da kaže narod, to me ne interesuje. Nas ceo grad poznaje, znaju kako živimo, svi su zgranuti Anđelinim ponašanjem. Moje mušterije, koje znaju kakva je ona, kažu: „Kao da to nije ta Anđela“.

Anđela Šparavalo odbrusila roditeljima

Aleksandra i njen suprug jasno znaju kako će postupiti ukoliko im ćerka bude rekla ono što oni pretpostavljaju da će.

– Kao što sam pričala, pričam i sada, nikada neću prihvatiti to, B od Bojane ne želim da čujem kada dođe kući. Kad dođe kući, ako i dalje želi to, samo kažem: „Napolje!“ i ćao! Svako svojim putem i kraj priče. Kod mene nema… Ja ostajem pri tom stavu. Ona hoće da dođe kući meni nešto da objasni… Nije problem da ona dođe kući, doći će, nismo mi neki monstrumi, a ako nam bude pomenula Bojanu, ja to neću prihvatiti. Ako nam kaže:“To je to, ja želim sa Bojanom“, onda nemamo o čemu da pričamo. Ne znam kako da doprem do Anđele, ne mogu, ne vrede ništa ni naše reči, pisma – zaključila je Anđelina majka.

IZVOR: Pink

Još iz kategorije