Sve zbog lezbijske veze: Majka zadrugarke u veoma lošem stanju, oglasio se otac – Nosiće je na duši

11.02.2024

11:30

By

Anđela Šparavalo u problemu

printscreen youtube TV pink

Anđela Šparavalo

Majka Anđele Šparavalo veoma loše, porodica zabrinuta

Porodica Anđele Šparavalo na ivici je očaja zbog njenog odnosa sa Bojanom Pavlović u „Eliti“. Iako su na sve načine pokušali da je odvrate od te veze ona očigledno ne odustaje.

U porodici Anđele Šparavalo situacija je alarmantna pa je otac zadrugarke čak poslao i poruku voditelju Milanu Miloševiću. Dok je baka bila čak i u bolnici kada su joj ugrađeni stentovi, majka Anđele Špravalo je sada ta kojoj je loše.

Majka Anđele Šparavalo u lošem stanju, otac moli za pomoć i poručuje: „Nosiće je na duši“

– Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, jer i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti – pisao je u porukama Anđelin otac voditelju Milanu.

Majka Anđele Šparavalo

Anđela Šparavaloprintscreen youtube TV pink

Komšije ove prodice su takođe u šoku i kažu da majka Anđele Špravalo ne dolaziu salon koji se nalazi u centru Aranđelovca, već da umesto nje radi radnica.

– Ne radi ona, radi radnica, nije ona ovde. Loše se oseća, kako može da se oseća, svi su loše i baba, brat i svi. Nije joj dobro. Odrećiće je se, hvala Bogu, šta će, unakazila je celu porodicu. Normalna devojka, vidite šta je uradila. Aleksandra je bila uplakana, ne zna gde se nalazi, ne može da radi, radila je svaki dan, sad ne dolazi na posao, odvratno je. U haosu su skroz, svi smo, ceo grad, bila je normalno dete za primer, i ova budala je uhvatila pod svoje. Da može, majka bi je izvukla odande, užas – rekla je žena u salonu za Blic.


Majka Anđele Šparavalo

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlovićprintscreen youtube TV pink

Anđelina majka nije imala snage da govori ali je kratko poručila da će se odreći ćerke ukoliko kada izađe nastavi vezu sa Bojanom.

– Naravno, kad izađe, naravno, dok mi ne kaže šta ima, ako bude želela da ode sa njom, to je to, kraj. Ja sam te rodila, ja ću te se i odreći. Ako bude želela takav život, mi to nikada nećemo da prihvatimo, stojimo iza toga – istakla je za pomenuti medij.

Inače Anđeli je u emisiji uživo, voditelj Darko Tanasijević pročitao poruku od njenog rođenog brata nakon koje se ona potpuno slomila i napustila „Belu kuću“.

– Anđela, hajde da pričamo o Bojani i tebi, ukućani tvrde da je Bojana od tebe napravila monstruma, kako se nosiš sa tim? – pitao je voditelj.

PROČITAJTE I: Strašna drama: Anđelina baba na samrti zbog veze sa Bojanom

– Mene njihovo mišljenje ne interesuje, ja sam uvek imala neki svoj stav da se zalažem za osobu. Ja sam takva bila nisam se promenila. Meni ovde konstantno vređaju baku i Đoleta. Zašto mi neko spominje to ako me boli. Meni govore da će baka da mi se isključi sa aparata, moja stvar je sa kim ću ja da budem, ona meni nije nametnula nikakvo mišljenje. Bojana nikad nije iznela neke psovke na račun moje majke. Moja mama je isto nju vređala svim sredstvima i onda ne mogu da budem na dve stolice – rekla je Anđela, a voditelj joj je onda pročitao poruku njenog brata:

Majka Anđele Šparavalo veoma loše

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović,printscreen youtube TV pink

Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju j**eš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode.

IZVOR: Star

SLIKE: Pritnscreen Youtube Pink

Još iz kategorije