Strašna drama: Anđelina baba na samrti zbog veze sa Bojanom

17.12.2023

18:00

By

Majka Anđele Šparavalo veoma loše

printscreen youtube TV pink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović,

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović svojom vezom šokirale porodice

Anđela Šparavalo javno je priznala emocije prema Bojani Pavlović sa kojom se poljubila, ali se sada pribojava reakcije svoje porodice.

Anđelina baka je završila u bolnici zbog stresa koji je doživela, dok njena mama  izbegava da izlazi iz kuće zbog sramote, kako nam otkriva drugarica Nikolina.

 

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović ne prestaju da se komentarišu

– U šoku smo, jesmo, ja nisam znala da je ona tog opredeljenja, nije bila nikada, uvek smo komentarisale momke i bila je sa muškarcima u vezi, baš sam u šoku. Kada je počela priča sa Bojanom mislila sam da je dogovor neki, ajde zbog rijalitija, ali ovo sada, prešlo je sve granice i vidim da nije igra. Šta će da bude ne znam, ona poznaje svoje i zna da oni to neće da prihvate. Baka joj je u bolnici i ne daj Bože da se ženi nešto desi, Anđela sebi ne bi mogla nikad to da oprosti- kaže nam drugarica Nikolina i dodaje:

Pročitajte: Veliki požar zahvatio Zadrugu- Preodukcija hitno reagovala, ovo su detalji VIDEO

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

– Mama njena se ne javlja na telefon, ja sam joj pisala, ona mi samo napisala da je razumem, u šoku su svi. Anđela i ne zna koliko je sve šokirala napolju. Mama joj ne izlazi iz kuće od sramote, baba u bolnici, ma samo da žena preživi. Aranđelovac je mali, svi se znaju, kako on aplanira da izađe na oči svima. Ona je radila kao animator, znate koliko ljudi je zna, ovo je bruka jer to nije ljubav. Mora da se kontroliše, da se otkači Bojane. Ova nju zeza i koristi zbog priče, šta će joj ta bruka. Neka radi šta hoće i sa kim hoće, ali ne na televiziji. Njena mama je bila protiv da ona uđe i negde kao da je osetila šta će da se desi- završava Nikolina, Anđelina drugarica.


Još iz kategorije