Šokantno izdanje: Kaća Živković na ivici anoreksije, spala ispod 50 kila FOTO

03.02.2024

21:30

By

Majka Katarine Živković

Dragan Gajić

Kaća Živković na ivici anoreksije

Katarina Živković je sve šokirala svojim izgledom kada se pojavila u emisiji Zvezde Granda – Specijal posle dužeg vremena!

Pevačica je naglo smršala 8 kilograma, pa sada ima samo 50 kila na svoju visinu od 175 centimetara! Mnogi su se uplašili da pevačica krije neku bolest zbog koje se osušila, ali je ona odbrusila kako je naporno trenirala i da je pazila na ishranu, iako je sve zabrinula time izgledom jer su se mogli čuti komentari da je Kaća Živković na ivici anoreksije.

Sada je Kaća Živković na ivici anoreksije ali i ranije je brinula svojim izgledom

Činjenica je da Kaća nikada nije bila ovako mršava i da mora pod hitno da nabaci koje kilo inače će od nje ostati samo kost i koža.

Ona je i ranije brinula zbog svog izgleda, ali kako je nedvno istakla sada je zaljubljena pa će se možda i time sve dovesti u red jer mnogi u početku budu mršavi a onda se opste i prepuste čarima ljubavi pa dobiju na kilaži.

Katarina je baš izjavila da je zaljubljena i da je već dugo u emotivnoj vezi tako da ako je suditi po tome njen igled više neće biti zabrinjavajući.

PROČITAJTE I: Katarina Živković hitno otkazala sve nastupe: Pevačici ugroženo zdravstveno stanje

– Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor – rekla je tom prillikom Katarina.


– Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam – dodala je pobednica rijalitija „Farma“, dok je ranije pominjala da traga za idealnim muškarcem.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija na kojima se vidi da je Kaća Živković na ivici anoreksije

Još iz kategorije