Ovde leže ljubav i mir: Zavirite u bakoviti dom Lune i Marka, dečija soba oduševila sve

21.11.2023

17:00

By

Komšije Lune i Marka

ATA IMAGES

Luna i Marko

Dom Lune i Marka je prava oaza mira

Luna i Marko važe za jedan od omiljenih parova na našoj sceni. Njih dvoje su se upoznali u rijalitiju Zadruga. Kao krunu ljubavi imaju dve ćerkice, Miju i Lanu.

Miljkovići su se nedavno preselili iz doma na Novom Beogradu u stan koji su pazarili na Bežanijskoj kosi. Posebno je svima za oči zapala soba devojčica koja je u rozoj boji, a Luna je jednom prilikom izjavila da devojčice brzo rastu te da će uskoro napustiti krevetac i preći u krevet ispod kog često spava Lunin kućni ljubimac Loli.

Pročitajte: Sreća posle teških dana- Luna i Marko podelili prelepe vesti, u porodicu stiže

Dom Lune i Marka

– Iskreno, mnogo smo uložili novca. Nešto smo skupili, nešto iz kredita. Svakako, želeli smo. Dosta toga samo na kompenzaciju uradili. Sami su se ljudi javili. Ponudili su se. Možda čak i pola stana – priznali su Luna i Marko, a onda su otkrili planove za budućnost:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

– Ništa ne otkrivamo, uvek se nekako izjalovi. Idemo uskoro u Tursku, imamo saradnju sa jednom kompanijom. Odmor i posao, spojićemo. Čekamo ćerkin prvi rođendan, biće gala proslava. Ne mogu da verujem koliko je brzo prošlo – iskreno je rekla rijaliti pobednica i otkrila ko im je najčešći gost


Pročitajte: Lepša nego ikada- Marko izveo Lunu iz porodilišta, ne skidaju osmeh sa lica FOTO

Dom Lune i Marka

– Gagi, on je tu redovan. Ostali prijatelji i rodbina dolazi, volimo da se družimo – rekao je Marko za kraj, a u nastavku pogledajte kako izgleda Miina soba, ali i ostatak stana na Bežanijskoj kosi.

Podsećanja radi, Luna i Marko su nedavno dobili drugu devojčicu kojoj su odlučili dati ime Lana.Luna je u središte pažnje došla zbog svog učešća u Zadruzi kada je stupila u odnos sa Slobom Radanovićem koji je tada bio oženjen. Nakon toga je u drugoj sezoni pobedila, a ušla je u vezu sa Markom Miljkovićem.

Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dve devojčice, Miju i Lanu. Takođe, nedavno se u javnosti dosta polemisalo o njenom odnosu sa stricem Đoletom Đoganijem koji je navodno burno reagovao jer nije bio pozvan na Lunino porodično slavlje.

Međutim, Gagijeva ćerka nije ostala imuna na to pa je na Instagram profilu objasnila da nije u dobrim odnosima sa rodbinom, a kao glavni razlog navela je njihove komentare na njen račun u periodu kada je bila u Zadruzi.

Još fotografija Lune i Marka pogledajte u galeriji ispod:

SLIKE: Ata images, Printscreen

Još iz kategorije