Slavska trpeza Helene Topalović je oduševila sve: Otvorila vrata luksuznog doma FOTO

31.10.2023

17:00

By

Ćerka Milana Topalovića Topalka

Instagram

Slavska trpeza Helene Topalović je san svake žene

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena svakodnevno na svom Instagram nalogu objavljuje detalje iz svog privatnog života. Ona je u braku sa biznismenom iz Novog Sada, a nedavno su postali roditelji devojčice.

Ćerka Milana Topalovića Topalka od kako je dobila naslednicu Dominiku, često se na društvenim mrežama hvali kulinarskim umećima, pa je tako pokazala kako zna da napravi burek, ali i da spremi slavu.

Slavska trpeza Helene Topalović

U njenom domu danas se slavi Sveti Luka, a novopečena mama na trpezu je stavila sve redno: sveću, domaći kolač, vino i žito i još jednom pokazala da poznaje tradicionalne običaje.

Pročitajte: Ponosni deda je ovaj dan dugo čekao- Stigle najlepše vesti u Topalkov dom FOTO

Na fotografijama koje Helena često objavljuje na društvene mreže može se primetiti da je njihov dom odiše glamurom i luksuzom, a s obzirom na to da se Aleksić bavi nekretninama nije ni čudo što za svoju dragu bira samo najbolje.

Slavska trpeza Helene Topalović


Može se primetiti da se radi o ogromnoj kući sa prelepim dvorištem gde Aleksići tokom lepih dana provode i najviše vremena.Što se tiče unutrašnjosti, dom je u svetlim tonovima, a Topalkova ćerka i njen suprug obožavaju cveće, pa su i svoj kutak prema tome i uredili.

Helena ima i svoj specijalni kutak u kojem boravi najviše. U pitanju je prostorija u kojoj se ona šminka i u kojoj ima veliko ogledalo.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod:

 

Još iz kategorije