Trikove za uređenje doma možete prepisati od njih: Ovo je kuća Jelene i Ivana Bosiljčića FOTO

30.10.2023

15:00

By

Venčanje Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević

Instagram

Kuća Jelene i Ivana Bosiljčića je prava oaza mira

Pop pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić su u braku od 2011. godine. Kao krunu ljubavi imaju ćerku Ninu, a pre dve godine je ovaj par živeo u strogom centru Beograda.

Kako su mediji pisali 2019, oni su odlučili da se izmeste iz samog centra, pa su tada pazatili kuću u beogradskom naselju Šumice, i to tik do kuće pokojnog glumca Ljubiše Samardžića Smokija.

raskid jelene tomašević i ivana bosiljčića

– Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama – rekao je izvor blizak paru tada za Scenu i istakao da je „jedini uslov bio da to bude prostrani dom u kojem bi imali dvorište, gde bi njihova naslednica mogla da se igra sa prijateljima“.

Izbor je na kraju pao na čuvene „karingtonke“ u Šumicama, samo nekoliko minuta dalje od osnovne škole.

Budući da Jelena i Ivan drže do svoje privatnosti, oni nisu delili mnogo fotografija iz svog doma, ali povremeno objave poneki detalj  na društvenim mrežama. Par se opredelio za minimalizam u uređenju doma, a svaki od predmeta je praktičan i atraktivan na svoj način, a uglopljeni su bez greške.


Pročitajte: Isplivala prva fotografija- Sa ovom poznatom damom je Ivan Bosiljčić zamenio Jelenu Tomašević FOTO

Dnevni boravak je prostor koji bi trebalo da zrači prijatnošću, pozitivnom atmosferom i već na prvi pogled bude pozivnica da se opustimo, a Jelena Tomašević odabrala je nameštaj koji zrači komforom.

Oni uživaju u dvorištu punom zelenila, koje je oivičeno živom ogradom, zbog čega su im leta i proleća prijatnija i vedrija.

Pročitajte: Tužne vesti u domu Jelene Tomašević- Putuj u svetlost, moj anđele čuvaru FOTO

Ako vi pak nemate vrt, i terasica ili dnevna soba je dovoljna da ulepšate svoj prostor.

Još iz kategorije