Dragana Mirković se odlučila na drastičnu promenu pre koncerta: Ovo su detalji

28.10.2023

13:59

By

Bolest Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Ishrana Dragane Mirković ne prestaje da se komentariše

Dok uveliko bira plesače za dva koncerta u Areni koja će održati krajem decembra, Dragana Mirković je rešila da poseti i nutricionistu kako bi bila u top-formi za spektakl koji priprema. Naime, pevačica želi da smrša pet kilograma do Arene i sada je na posebnom režimu ishrane, a uporedo ima i kondicione treninge jer planira i da pleše na koncertima.

Dvorac Dragane Mirković

Antonio Ahel/ATAImages

Kako je sama izjavila, Dragana smatra da su dve Arene sasvim dovoljne da obeleži 40 godina uspešne karijere, te da fizički ne bi mogla da izdrži više od toga s obzirom da su njene pesme zahtevne, a ona na bini planira i da zvuči dobro i da đuska sa plesačima koje ovih dana pažljivo bira u specijalnom šou-programu koji je emituje na televiziji Kurir.

– Dragana je jako posvećena pripremama za koncerte i rešena je da skine pet kilograma, pa je zato posetila nutricionistu koji joj je napravio poseban meni kako bi zdravo i postepeno mršavila. Iako mnogi smatraju da pevačica nema višak kilograma, ona ipak želi da se oseća lakše i lepše.

Pročitajte: Operacije ne brišu godine one te uništavaju- Dragana Mirković se upropastila korekcijama FOTO

Stajling Dragane Mirković

Disciplinovana je i poštuje sve kako su joj i rekli. Na sve to je veoma aktivna ovih dana, pa ima i kondicione treninge”, kaže nam izvor iz Draganinog tima.


Još iz kategorije