Oaza ljubavi u koju uskoro stiže beba: Zavirite u prelepi dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja FOTO

04.05.2023

12:00

By

Fotografija Nemanje Gudelja

Instagram

Dom Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović pršti od luksuza

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Naime, naslednica folk dive Cece Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće, te će sredinom septembra na svet doneti devojčicu. Poznati par je svoje ljubavno gnezdo svio u luksuznoj vili u Sevilji gde se Nemanja profesionalno bavi fudbalom i igra za tamošnji klub.

Dom Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović uređen je sa stilom

Zahvaljujući objavama koje članovi porodice redovno objavljuju na društvenoj mreži Instagram imali smo prilike da zavirimo u luksuzni dom Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović.

Pročitajte: Najlepši prizor koji ćete danas videti – Prva fotografije trudne Anastasije, uživa u Gudeljovom zagrljaju FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Dvorište porodice Gudelj okruženo je visokom betonskom ogradom koja im garantuje apsolutnu privatnost. Unutar dvorišta nalazi se veštačka trava na kojoj Nemanja voli da vežba, ali i bazen u kojem može da se odmori i predahne nakon napornih treninga. Tu mu se, sudeći po objavama, rado pridruži i Anastasija.

Pročitajte: Tajno venčanje – Anastasija i Gudelj obradovali najmilije, Ceca ne krije suze radosnice FOTO

dom nemanje gudelja

Unutrašnjost vile uređena je do poslednjeg detalja, a pažljivo odabrani nameštaj savršeno se uklopio i dao poseban pečat celokupnom izgledu doma. Mnogima je za oko zapao drveni sto koji krase Nemanjine fotografije sa terena.


Pročitajte: Haos u Sevilji – Gudelj rasplakao trudnu Anastasiju, evo kako je Ceca reagovala

dom nemanje gudelja

Jedan od omiljenih kutaka čini i veliki stakleni sto na kojem može da potpisuje dresove. Domom dominiraju svetle nijanse u vidu velikog bež kauča, a posebnu pažnju je privukao i luster kružnog oblika.

Pročitajte: Ima li lepših vesti – Anastasija Ražnatović progovorila o bebi, njena poruka je obišla ceo svet FOTO

dom nemanje gudelja

Spavaća soba okupana je dnevnom svetlošću, a veliki bračni krevet idealano je mesto za odmor nakon napornog dana. Budući da Nemanja važi za pravog džentlmena, kad god mu obaveze to dozvole, on svojoj izabranici donese doručak ili cveće u krevet.

Pročitajte: Arkanu bi srce zaigralo – Anastasija blista u beloj venčanici, Ceca ne krije suze radosnice FOTO

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije