Ošišana do glave: Vesna Zmijanac neprepoznatljiva, prva fotografija nakon operacije zaprepastila javnost FOTO

21.03.2023

12:00

By

Prošlost Vesne Zmijanac

ATA IMAGES

Fotografija Vesne Zmijanac privukla je veliku pažnju javnosti

Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru u Beogradu. Naime, pevačici je ugrađen bajpas, a operacija je, na svu sreću, protekla u najboljem redu te je puštena na kućno lečenje. I dok je porodica dosledna odluci da se po pitanju ovoga više ne oglašava, mnoge zanima kako se pevačica sada oseća, a fotografija Vesne Zmijanac koja je osvanula na društvenim mrežama privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

Fotografija Vesne Zmijanac pokrenula lavinu komentara

Vrlo brzo nakon operacije fotografija Vesne Zmijanac sa početka njene karijere postala je viralna, a slavnu pevačicu mnogi nisu prepoznali. Naime, Vesna je nosila upečatljivu mušku frizuru koja je u to vreme bila apsolutni hit. Osim toga, boja njene kose nije bila plava kao što je poslednjih godina već je pevačica u to vreme birala tamnije nijanse.

Pročitajte: Srce nije izdržalo! Vesna Zmijanac hitno operisana, oglasila se Nikolija – Molim vas, majka mi je… FOTO

fotografija vesne zmijanac

Fotografija Vesne Zmijanac pokrenula je lavinu komentara, a mnogi tvrde da je pevačica i danas podjednako lepa kao i kad se prvi put pojavila na javnoj sceni. Brojni pratioci bili su oduševljeni i njenim tadašnjim imidžom te su u komentarima posavetovali Vesnu da se osmeli i vrati staru frizuru. Da li će ona to i učiniti, ostaje nam da vidimo…

SLIKE: Ata Images, Youtube printscreen

Još iz kategorije