Može i bez dijete! U pantalonama Lepe Brene izgledaćete duplo mršavije FOTO

14.12.2022

12:00

By

Kućna pomoćnica Lepe Brene

ATA IMAGES

Stajling Lepe Brene ostavlja bez daha

Lepa Brena nesumnjivo je jedna od najsrećnijih pevačica na našoj estradi. Pored uspešne karijere koja decenijama traje, ona ima divnu decu i muža koji je obožava. Kada je modni stil u pitanju slavna pevačica blista u svakoj prilici, bilo da je reč o pojavljivanju na crvenom tepihu ili svakodnevnim izdanjima, a najnoviji stajling Lepe Brene mnogim damama je zapao za oko.

Stajling Lepe Brene je za čistu desetku

Naime, Brena praktikuje klasične komade, koji se lako kombinuju sa stvarima koje već imate u garderoberu. Ovog puta pevačica se odlučila za klasične crne zvonaste pantalone, koje su godinama apsolutni hit.

Pročitajte: Isplivao dokaz: Evo šta Lepa Brena zaista misli o Bobinoj bivšoj ženi FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Za gostovanje u emisiji „Amidži šou” Brena je pomenute pantalone upotpunila crnim sakoom koji je bio prožet srebrnim nitima i detaljima u šarenoj boji. Ispod je nosila klasičnu crnu majicu, koja je, reklo bi se, bila pun pogodak. Ovaj sako istakao je vitak struk poznate pevačice, a pantalone su izdužile njene ionako duge noge.

Stajling Lepe Brene oduševio je dame širom regiona, a osim za snimanje emisije idealan je i za posao, odlazak u restoran, ali i za svečanosti ukoliko se doda neki komad nakita.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije