Život na dve adrese je učinio svoje: Stanija više ne izgleda isto, slika sve govori (foto)

11.11.2022

21:30

By

frizura stanije dobrojević

Frizura Stanije Dobrojević ne prestaje da se komentariše

Stanija Dobrojević trenutno boravi u Americi gde se uveliko sprema za nove poslovne poduhvate koji će je sačekati po povratku u srpsku prestonicu. Osim na poslovnom planu starleti, čini se, cvetaju ruže i u ljubavnom životu, a nedavno se u javnosti pojavila priča da će uskoro stati na ludi kamen.

Frizura Stanije Dobrojević više nije ista

Kako se spekuliše Stanija je već nekoliko meseci u vezi sa srpskim biznismenom koji živi u Americi, a koji je toliko lud za njom da uskoro planira i da je oženi. Da su starletini dani ispunjeni lepim dešavanjima i da joj život na dve adrese i te kako prija svedoči i najnovija objava na Instagramu.

Pročitajte: Stanija se udaje za moćnog biznismena – Zaprosio starletu pa joj ovo strogo zabranio (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj ima tamniju kosu, nosi umetak, a ošišala je i šiške. Nova frizura Stanije Dobrojević oduševila je njene pratioce, a sudeći po njenom osmehu izgleda da je i sama starleta više nego zadovoljna promenom.

Pročitajte: Stanija će izgoreti – Pao prvi poljubac Maje Marinković i Marka Markovića, sve pršti od strasti (foto)

frizura stanije dobrojević

Frizura Stanije Dobrojević pokrenula je lavinu komentara, a mnogi su primetili da nikada bolje nije izgledala. Da li je za to zaslužna nova ljubav ili je nešto drugo u pitanju ostaje da se vidi.


SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije