Duško nemoćan da bilo šta promeni: Karleuša sa ćerkama napustila Srbiju, ovo je razlog (foto)

10.11.2022

19:30

By

Recept Jelene Karleuše

ata images

Ćerke Jelene Karleuše bile su žrtve nasilja

Jelena Karleuša obratila se danas predstavnicima sedme sile povodom predstojećeg koncerta. Naime, ona će u novogodišnjoj noći nastupati u jednom prestoničkom hotelu, a za višečasovno druženje s novinarima pevačica je odabrala upečatljivu kombinaciju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Pročitajte: Deca me krive za sve – Jelena Karleuša progovorila o razvodu, Duškovu reakciju svi čekaju

ćerke jelene karleuše

Ovoga puta Jelena se odlučila za vrlo sveden i efektan stil u nežnim nijansama. Ona se pred novinarima pojavila u krem kaputu poznatog modnog brenda čija cena iznosi neverovatnih 3.750 dolara. Uz to je kombinovala visoke bele čizme pripijene uz noge, sa špicastim vrhom i visokim potpeticama, a za ljubiteljke mode spremila je još jednu pravu modnu poslasticu – belu torbicu Hourglass, veći model od standardnog, koji takođe košta više hiljada dolara.

Ćerke Jelene Karleuše pretrpele su nasilje

Nakon što je odgovorila na sva pitanja koja se tiču predstojećeg koncerta, Jelena se osvrnula i na svoj privatan život. Naime, ona je otkrila da su njene ćerke Atina i Nika pretrpele strašno nasilje nakon okršaja koji je imala sa Vanjom Knežević tokom žiriranja u „Zvezdama Granda”.

– Ona je došla da joj ja dam komentar, a zbog tog komentara moja deca su preživela strašno nasilje, one su pogasile društvene mreže i ja sam ih spakovala i otišle smo u drugu zemlju na deset dana. Mene su ljudi obaveštavali da idem na Atinin i Nikin profil i da brišem i blokiram najviše decu koja su svašta pisala. Tu su bili najstrašnija vređanja, da ja umrem, da one umru, psovke – požalila se Jelena.


Pročitajte: Papir sve trpi – Jelena i Duško na korak do pomirenja, poznata pevačica otkrila sve detalje (foto)

ćerke jelene karleuše

Podsećanja radi, Vanja Knežević diskvalifikovana je iz popularnog muzičkog takmičenja nakon svađe sa pevačicom, a ćerke Jelene Karleuše su se nakon toga našle na udaru negativnih komentara. Kako bi ih zaštitila, Jelena je spakovala kofere i sa Atinom i Nikom otišla iz zemlje na nekoliko dana. Kada se situacija malo smirila one su se vratile u Srbiju, a o skandalu koji se dogodio se i dan danas priča.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije