Nećete je prepoznati: Evo kako je Dušica Jakovljević izgledala pre plastičnih operacija (foto)

08.11.2022

10:00

By

Rasprava Saše Mirkovića

Bojan Vuković

Dušica ponovo bez posla

Operacije Dušice Jakovljević su česta tema u javnosti

Poznata voditeljka televizije Pink, Dušica Jakovljević otvoreno priča o svojim plastičnim operacijama. Zanosna plavuša je juče trebala na još jednu plastičnu operaciju, ali je odustala u poslednji čas.

Operacije Dušice Jakovljević promenile lični opis voditeljke

Juče je bilo planirano da voditeljka uradi i tu intervenciju, ali je u poslednji čas odustala od toga, a sve detalje je ispričala za televiziju Pink.

Pročitajte: Karić razorio misici srce: Dušica ga savetuje kako da se iskupi (foto)

Operacije Dušice Jakovljević

– Trebalo je da budem operisana, međutim, potrebna je priprema, moraju razne stvari da se poklope u zdravstvenom smislu, kako bi ta operacija u potpunosti bila sigurna i kako bi ono što treba, bilo korigovano na pravi način. Odlučili smo da odložimo operaciju tim povodom, za početak decembra, istakla je Dušica koja ne krije da je korigovala dosta stvari na svom telu i dodala:

Pročitajte: Dušica žestoko odbrusila Milici: Nemoj sa mnom a se raspravljaš, nije ti ovo zadruga! (VIDEO)

Operacije Dušice Jakovljević


– Ispostavilo se da sam u najboljim rukama, u rukama doktora koji ništa ne prepušta slučaju i koji svojim pacijentima uvek želi najbolje. Zbog devijacije i problema sa disanjem, rešila sam da odem na pomenuti zahvat… Ali, zbog pomenutog, odložili smo operaciju, sada idem na kontrole, a kada se steknu svi uslovi, onda ću se i podvrgnuti zahvatu – navela je voditeljka bila za „Pink“.

Operacije Dušice Jakovljević – evo šta je sve korigovala na svom telu

Jakovljevićeva je do sada korigovala izgled usana, ugrađivala silikone, ubrizgavala botoks, a po svemu sudeći tu ne namerava da se zaustavi.

Pročitajte: Nestala Dušica Jakovljević, tražili je pet dana, a evo gde se sve vreme krila!

Operacije Dušice Jakovljević

Operacije Dušice Jakovljević će nastaviti da budu jedna od glavnih tema na estradi s  obzirom na to da je uskoro očekuje nova intervencija.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije