Vest da se utopio Filip Car širi se društvenim mrežama: Svi su u šoku, on se hitno oglasio

10.06.2024

11:48

By

Utopio se Filip Car

Bojan Vuković

Hrvatski mediji objavili su da je na ostrvu Ugljanu u mestu Sutomiščici utopio muškarac koji se zove Filip Car.

Utopio se Filip Car vest je koja se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama

– Policija je noćas primila dojavu kako je jedan sat nakon ponoći na otoku Ugljanu u mestu Sutomiščica, Filip Car sa usidrene jedrilice pao u more i utopio se – stoji u objavi na Instagramu.

Utopio se Filip Car

Nakon što je ova vest krenula da se širi društvenim mrežama Filip se hitno oglasio na Instagramu i pratioce obavestio da nije reč o njemu.

Nakon vesti utopio se Filip Car, nekadašnji rijaliti igrač hitno se oglasio putem društvenih mreža

– Ljudi, da je umreti lako, umro bi svako. Živ sam, ne umire se tako lako – napisao je Filip i dodao:

– 1000 poruka od jutros. Ne sekirajte se, ne umire ovakva strvina, tako lako – objavio je nekadašnji rijaliti učesnik i demantovao jezivu vest da se utopio Filip Car, te su nejgovi zabrinuti foloveri i prijatelji mogli da odahnu.


Utopio se Filip Car

Podsetimo, bivša rijaliti pobednica Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su dobili ćerkicu kojoj su dali ime Leona, a njihov odnos proteklih meseci bio je veoma turbulentan.

Pročitajte i – Filip Car ne štedi – Uredio stan iz bajke za svoju mezimicu Leonu i Aleks Nikolić

Nakon porođaja Aleksandra Nikolić otkrila je da su ona i Filip Car izgladili odnose, te da će se ona sa ćerkicom preseliti u Cirkvenicu, međutim, to se još uvek nije dogodilo.

Utopio se Filip Car

Mnoge je iznenadilo kada su Aleks i Car otpratili jedno drugo sa Instagrama, a u jeku priča da su ponovo raskinuli, Nikolićeva se nedavno oglasila na svom Instagram profilu.

Ona je podelila fotografiju na kojoj Filip ljubi njihovu ćerkicu, a opisu fotografije kratko je napisala : „Moje dve ljubavi“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vukoivić/Ata images/Instagram

Još iz kategorije