Obrt na suđenju Ane Ćurčić i Milene Kačavende: Pojavila se neočekivana osoba i šokirala sve

05.03.2024

17:45

By

Suđenje Ane i Kačavende

Suđenje Ane i Kačavende zaintrigiralo sve

Zadrugarka Ana Ćurčić stigla je jutros u Treći opštinski sud na Novom Beogradu, na suđenje sa Milenom Kačavendom.

Suđenje Ane i Kačavende zaintrigiralo sve, islivali detalji u javnost

Naime, suđenje se je trebalo da se održi po Aninoj tužbi za krivično delo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Ana je za domaće medije otkrila utiske nakon ročišta.

Suđenje Ane i Kačavende

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Ročište je pomereno za 3. jun zato što se Milena nije pojavila. Osećam se dobro. Videla sam Mileninog sina koji se pojavio da opravda to što se njegova majka nije došla na suđenje, izgrlili smo se i baš sam emotivno to doživela – rekla je Ana Ćurčić za Alo!.

 između ostalog otkrila i da Kačavenda nije primila poziv za suđenje, koji bi trebalo da se pošalje direktno na imanje u Šimanovcima.


Suđenje Ane i Kačavende

Bojan VukovićBojan Vuković

Podsetimo, Ana Ćuričić tužila je bivšu prijateljicu i aktuelnu učesnicu Elite, Milenu Kačavendu, za uvredu časti i iznošenje ličnih i porodičnih prilika. Ona je ranije otkrila otkrila i kako se osećala povodom nove sezone „Elite 7“ s obzirom na često pominjanje njenog imena u istom tom rijalitiju, ali i iznošenje strašnih optužbi.

– Plakala sam dosta zbog Zadruge, u smislu svega što pričaj o meni, boli me neistina koju iznose. Počevši od aktera koji su tamo, Kačavenda, Đedović, Lakić. Dosta me je to pogodilo – rekla je Ana.

Suđenje Ane i Kačavende

Inače, ona je nedavno počela sa procesom uklanjanja tetovaža koje pripadaju njenom bivšem partneru Zvezdanu Slavniću.

Podsećanja radi, rugoplasirana učesnica Zadruge Ana Ćurčić i njena kuma Milena Kačavenda stavile su tačku na svoje dugogodišnje prijateljstvo.

Još iz kategorije