ŠOK detalji: Milica Kemez u vezi sa oženjenim kik-bokserom!

20.08.2022

10:08

By

Milica Kemez ima novog dečka

Milica Kemez od kada je raskinula sa Borom Santanom pokušava da sakrije svoj ljubavni život.

Kako je Star već pisao, ona ima novog dečka o kom ne želi da priča, niti da se s njim javno pojavljuje, a sada smo saznali i zbog čega. Naime, Milica je već neko vreme u vezi sa oženjenim kik-bokserom koji ima dvoje dece i sa kojim se viđa po hotelskim sobama.

“Milica se sa tim likom upoznala preko instagrama, dopisivali su se neko vreme, on je iz Hrvatske, došao je u Beograd i tada su se i zvanično upoznali i smuvali. Mislim da on nije govorio o njoj o svom statusu, da ima ženu i dvoje dece, ali kad su već ušli u vezu, morao je da joj kaže sve. Ona je prvo bila ljuta i nije htela da čuje za njega, ali je on bio uporan da porazgovaraju. Objasnio joj je da kod kuće nije sve sjajno i bajno, ali da neće ni da je laže da će ad se razvede, jer o tome nije govorio sa ženom. Milici se on jako dopao, pažljiv je prema njoj i njoj to znači, negde se nada da će ipak da se razvede i da će oni zvanično biti zajedno. On kada dođe u Beograd obično odseda u hotelu, pa se tu i viđa sa Milicom. Bio je nekoliko puta kod nje u stanu, ali ne može adboravi kod nje, valjda zbog žene, ona ga zove na video poziv i onda vidi dali je u stanu ili hotelu”, priča izvor upućen u ovu priču i dodaje:
“Bora je saznao sve i baš je besan. Ne može da veruje da je Milica tako nešto dozvolila sebi. On kada je čuo da je ona sa oženjenim čovekom, nazvao je i bila je opšta svađa. Milica ga je blokirala svuda i sve je prenela oženjenom dečku. On joj je rekao da se opusti i da ne obraća pažnju više na Boru”, završava naš izvor.

Pozvali smo Kemezovu koja nam se do nije javljala, dok je Bora bio kratak.“Čuo sam nešto, ma devojka me ne zanima, neka radi šta hoće, daleko joj
lepa kuća. Nisam od nje ni očekivao ništa bolje, uopšte nisam iznenađen
što je sa oženjenim čovekom, to govori o njoj, sa njom sam ja završio
zauvek.”, rekao nam je Santana.

 

 

Pročitajte: Milica Kemez doživela strašan gubitak pa završila na infuziji, oglasio se i Bora Santana (FOTO)

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije