Ivan otima sina od Miljane, Marija preti da će ovo da uradi

11.06.2023

18:45

By

Ivan Marinković napustio Elitu

ATA IMAGES

Sina Miljane Kulić i Ivana Marinkovića odgaja baba

Marija Kulić i Bebica više nigde ne puštaju Miljanu samu, a kako ima nekoliko zakazanih nastupa, oni idu sa njom da ne bi konzumirala alkohol i trošila novac na kocku.

Sina Miljane Kulić i Ivana Marinkovića nije bezbedan u Nišu

Kako saznajemo, iako je Ivan Marinković rekao da će malog Željka redovno posećivati, te da ga neće uzimati od Marije, njegov prijatelj nam otkriva da je advokat već kontaktiran i da će učiniti sve da Ivan dobije starateljstvo. Njegova verenica Jelena spremna je da preuzme brigu o Miljaninom i Ivanovom sinu jer smatraju da dete nije bezbedno u Nišu, te će Marinković sa Socijalnom službom otići po Željka.

Pročitajte: Marija Kulić kuka na sav glas – Ivan Marinković odbacio sina, ne želi više da ga vidiSin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića

– Oni sa Miljanom imaju karambol, tuku se, svađaju, zovu policiju, a dete je sve vreme tu, i treba da navuče traume zbog njih. Miljana nije sposobna da bude majka, Marija o Željku brine, ali ne može i ona na dve strane, da se stara i o Miljani i o detetu. Jelena je razmišljala šta da radi, ali sada kad je shvatila da Kulići stalno prave neki haos rešila je da kontaktira advokata i sa Ivanom popriča o tome da uzmu dete. Oni planiraju da imaju i svoje dete, ali Jelena na Željka hoće da gleda kao na svog sina. Sigurna je da bi detetu bilo lepše kod Ivana i nje. Znam da je to i Ivanova velika želja i oni će uvek dete dati Mariji i Miljani da bude sa njima, da ga vide, ali da živi kod njih to više nije moguće. Realno, Ivanov advokat ima dosta argumenata za uzimanje starateljstva, jer Miljana sama kaže da psihički nije kako treba. Zašto bi pored oca živog i zdravog, dete čuvala baba – kaže nam Ivanov prijatelj i dodaje:

Pročitajte: Miljana Kulić uneredila hotel nakon nastupa – Osoblje šokirano, menadžer hitno reagovao FOTO Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića

– Ivan će sa Socijalnom službom otići u Niš kako bi uzeo dete i kako bi ih uverio da njegov sin nije bezbedan u porodici Kulić. Kako sam čuo, Marija je načula za ovaj Jelenin i Ivanov plan, i dete ne da za živu glavu. Svesna je da mogu da joj uzmu unuka na osnovu svega što je do sada bilo u medijima i na osnovu Miljaninog ponašanja, te sada planira da se sa Željkom skloni iz Niša, možda ga odvede i u inostranstvo kako ih Ivan ne bi našao – kaže nam izvor.

Pročitajte: Grcao u suzama! Ivan Marinković se obratio Goci Tržan – Moja prva ljubav, prva sreća FOTO
Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Dragan Gajić, Bojan Vuković, Ata Images

Još iz kategorije