Isplivali novi detalji preljube: Matea je upoznala Anitinog sina, u sve umešala dečaka

27.11.2023

13:11

By

Matorina majka

Sin Anite Stanojlović je video Mateu Car

Glavna tema u rijlitiju „Elita“ je preljuba Anite Stanojlović. Dok je Matora u Beloj kući van sebe, Anitina ljubavnica Matea Car ne prestaje da iznosi detalje njihovog odnosa.

Sada je otišla korak dalje pa je pomenula i Anitinog sina. Naime, Matea je nedavno priznala da se sa Anitom dopisivala sve vreme dok se ona spremala da se venča sa Jovanom Tomić Matorom, ali i da joj je u nekoliko navrata slala intimne fotografije.

Sin Anite Stanojlović

Takođe, postavlja se pitanje da li je Anitina majka znala za preljubu svoje ćerke, a Matea je odlučila da otkrije pravu istinu o tome.

– Anitina majka mi se nije bi obratila. Jedini kontakt koji sam imala sa njom, bio je tad. Ona me je videla na kameri, Anitin sin je bio pored i to je to – kazala je Matea.

Inače, Matora je pred milionskim auditorijumom otkrila da Anitu i dalje voli, ali da joj nikada neće preći preko prevare, kao i da je ona osoba koja je najviše povredila.


Do njihovog susreta je nadvodno nije došlo zbog toga što je Anita ušla u  Elitu.

Pročitajte: Matoroj ugroženo zdravlje- Anita joj prenela opasnu bolest, ovo su detalji FOTO

Sin Anite Stanojlović

– Da Anita nije tada ušla u Elitu, sigurno bismo se videle i desilo bi se nešto, naravno. Da, teško mi je da kažem, ali to bi bila paralelna veza. Znam da je nepravedno, ali ne mogu sada da foliram. Naravno, da je sve to potrajalo, rekla bih joj – ili će se razvesti, pa da poradimo na svemu tome i krenemo u tom pravcu ili da se razilazimo – rekla je Matea medijima.

Podsetimo, Stanojlovićeva još uvek ne priznaje detalje prevare koji su odavno izašli u javnost, a nekoliko puta je čak i pokušavala da pobegne iz rijaltija, jer ne može da se nosi sa trenutnom situacijom.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije