Teški dani su tek pred njom: Raspisana poternica za Matorom, terete je za saučesništvo

25.12.2023

10:00

By

Matora napušta Elitu

Bojan Vuković

Jovana Tomić Matora

Raspisana poternica za Matorom u Nemačkoj

Jovana Tomić Matora je trenutno u rijalitiju, a ni ne sluti šta se napolju dešava. Naime, kako prenosi Scandal, ona se nalazi na poternici u Nemačkoj.

Raspisana poternica za Matorom- isplivali detalji u javnost

Naime, nju je njen najbolji drug, sa kojim se družila pre nekoliko godina, uvukao u krivično delo pljačke koja se dogodila pre nekoliko meseci.

Njih dvoje su se družili, Matora je često posećivala njega u Nemačkoj, gde on živi.

Raspisana poternica za Matorom

Međutim, dečko je opljačkao banku i zbog toga završio u zatvoru, a kao saučesnika u izjavi koju je dao policiji je naveo baš nju. Kako je ostavio svoju adresu i rekao da je ona u to vreme boravila kod njega, nju nisu mogli da pronađu i da joj uruče poziv za saslušanje. Zbog svega toga raspisana je i lokalna poternica za njom, jer on nije naveo da je ona direktni izvršilac pljačke, već da je sa njim učestvovala i organizovala sakrivanje plena i sve ostalo.

Prilikom njegovog hapšenja nije pronađen nikakav novac niti bilo šta što bi ga povezivalo sa tim, ali je zato on rekao da je ona uključena u to. Zbog saučešništva, sada je sud traži dok je on u zatvoru. To bi značilo ukoliko bi Matora posle rijalitija krenula put Nemačke, mogla bi da bude privedena na bilo kom graničnom prelazu.


Raspisana poternica za Matorom

Istina da ne postoji za njom raspisana Interpolova poternica, ali privođenje radi saslušanja moglo bi da se dogodi prilikom ulaska na bilo koju tačku Šengen zone, gde je trenutno raspisana potraga za njom.

Kako „Scandal!“ dalje saznaje, ono što je Matora izlazila iz rijalitija i dala punomoćje advokatu, odnosilo se i na taj predmet. Naime, ona je tada saznala da za njom tragaju i da bi mogla da ima veliki problem ukoliko se ne bude pojavila i dala iskaz u kakvoj je vezi sa dečkom koji je uhapšen i zbog čega je ona uopšte dovedena u celi problem.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije