Sada je sve otkriveno: Matea Car otkrila sve o odnosu sa majkom Anite Stanojlović

30.11.2023

19:11

By

Anitina majka se hitno oglasila

Novi detalji Anitine prevare izneti u javnost

Već danima je tema broj jedan u Eliti prevara Anite Stanojlović, nakon čega je Matora doživela nervni slom. Tomićeva je navelda će podneti papire za razvod braka, dok sa druge strane Anita pokušava da se izvuče na razne načine.

Novi detalji Anitine prevare

Anita je bila striktna u tome da Matea Car nije komunicirala sa njenom majkom, Angelinom, tokom video poziva, kao i da je Matora jedina osoba, pored oca njenog deteta, koja je Alekseja ikada videla u njenom životu.

Nakon toga se oglasila Matea koja je otkrila da je istina da je Anita zvala na video poziv u Kruševcu, te je i istakla da joj je Stanojlovićeva slala fotografije svog sina Alekseja.

Pročitajte: Joca Stefanović se oglasio povodom afere sa Anitom Stanojlović- Pomenuo i gubitak bebe

Novi detalji Anitine prevare

– Istina je da me zvala na video poziv dok je bila u Kruševcu, a njena je majka samo sedela kraj nje. Nismo imale kontakt nikakav. Sa majkom nikad reč progovorila nisam – istakla je Matea, te je na pitanje da li je videla Alekseja tokom nekih od poziva, dodala:


– Alekseja sam videla na kameri, slala mi je čak i njegove slike – zaključila je Matea.

Podsećanja radi, tiktokerka Matea Car ispričala je javno da je Anita Stanojlović varala svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa njom.

Inače nedavno se Anitina majka oglasila za Star kada je rekla da joj je svega dosta i da razmišlja da uđe u Elitu da se obračuna i sa ćerkom i sa Matorom.

Pročitajte: Sve priznala- Matora imala odnos sa ovim Zadrugarom, otkrila njegovo ime FOTO

Sin Anite Stanojlović

– U celoj priči sam ja glavni krivac, a vrlo sam bila otvorena. Matora zna da ja za tu vezu nisam bila, ali da sam na kraju pristala jer nemam izbora. Ja ne mogu ništa loše da kažem za nju jer je ona Aniti stvarno dosta pružila i to je istina. Niti je Anita sa njom bila da bi moje dugove vratila, niti sam ja to tražila. Ja radim, zarađujem, kako znam i umem, one su mi vezale ruke jer su rekle da će da uđu u rijaliti i da ja čuvam unuka, te nisam mogla da odem preko i da grabim da zaradim da vratim dugove.

Još iz kategorije