Tara Simov pokazala novog dečka: Ljubi je pred svima, Danilo u šoku

23.05.2024

09:00

By

Novi dečko Tare Simov

Bojan Vuković

Novi dečko Tare Simov osvanuo je na društvenim mrežama

Drama bivše zadrugarke Tare Simov i njenog nevenčanog supruga Danila Raičevića, sa kojim je dobila sina Nikolaja, jedna je od glavnih i komentarisanijih tema u javnsoti.

Novi dečko Tare Simov nekadašnju rijaliti učesnicu ne ispušta iz naručja

Naime, nakon što su prekinuli vezu, nekada zaljubljeni par ne prestaje sa javnim raspravama i žestokim sukobima, a bivša zadrugarka na društvenim mrežama ne štedi svog bivšeg, pa je čak objavila prepiske sa izvesnim damama za koje tvrdi da su bili intimin sa ocem njenog sinčića.

Novi dečko Tare Simov

Šokirani pratioci, gotovo da ne mogu da isprate dešavanja, a pravi šok usledio je kada je novi dečko Tare Simon osvanuo na njenom „Tik- Toku“, kako prenosi portal “Republika”.

Pročitajte i – Tara Simov prolazi kroz pakao – Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete

Prvi zajednički snimak na kojoj je on grli i ljubi, starleta je javno podelila i ponovo iznenadila javnost, a komentari koji su bili i te kako podeljeni, nisu prestajali da se nižu.

@simovtara @Cici45 🫀🥰 #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #love #balkan ♬ Delija – Senidah


Dok jedni smatraju da je zaslužila da bude srećna i poželeli joj sve najbolje u novoj vezi, drugi nisu mogli da se načude čudom što je tako brzo uplovila u novu romansu.

Da li je ovo samo provokacija bivše zadrugarke ili je novi dečko Tare Simov zaista osvojio njeno srce, ostaje nam da vidi, a ne sumnjamo da će kod Danila izazvati neku reakciju.

Novi dečko Tare Simov

Podsećanja radi, Tarin bivši nedavno je ovako govorio o sukobu sa Tarom i odnosu sa sinom:

– Naravno, dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bi bio neprijatelj svom detetu kada bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče.

Novi dečko Tare Simov

– Uskoro će sin godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega da on kada vidi jednog dana kaže “hvala mama i tata, divni ste“. Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smeru – ispričao je on za „Blic“.

– Postoji dogovor da se o tome ne priča ništa, sve najlepše mislim o majci svog deteta i takođe joj želim sve najlepše. To je dogovor koji neću kršiti i ne pričam o tome, tu se podvlači crta i tu je kraj – rekao je Danilo i otkrio da kao ni prošli put nikada ništa loše neće izgovoriti javno o Tari.

– Nisam ništa loše izgovorio prethodni put o mojoj bivšoj devojci, a neću ni sad.

IZVOR: Starmagazin/Republika

SLIKE: Bojan Vuković/Antonio Ahel/ATAImages/TikTokPrintscreen

Još iz kategorije