Posle operacije želuca mu se slošilo: Brat bivšeg zadrugara Nece Lazića otkrio sve detalje FOTO

01.02.2024

17:45

By

Neca Lazić posle operacije želuca

B.V.

Neca Lazić posle operacije želuca nije se osećao dobro

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“, tiktoker Nenad Neca Lazić otišao je na operaciju želuca u Tursku. On se javio sa aerodroma Nikola Tesla, a onda i tik pred operaciju koja mu je sledila tražeći da mu svi pruže podršku.

Neca Lazić posle operacije želuca rekao da mu je muka, a onda je brat otkrio sve detalje

Nenad Neca Lazić odlučio je da ode na operaciju smanjenja želuca kako bi izgubio višak kilograma. Ovoj metodi mršavljenja pribegle su mnoge javne ličnosti, a iako možda deluje kao nešto rutinsko ova operacija nije nimalo naivna, jer se do sada dešavalo da se završi i smrtnim ishodom.

Pre odlaska u Tursku oglasio se Neca na mrežama.

– Dragi moji, obaveštavam vas da krećem u Istanbul. Javljam vam sve! Budite jaki za mene! Voli vas vaš Neca – poručio je bivši zadrugar.

Kada je operacija završena i on se probudio iz anestezije sve je obavesti kako mu je.

– Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće! Malo mi je muka i boli me stomak. Anestezija još deluje… Biće sve okej. Volim vas – rekao je Neca na mrežama.


Povodom operacije se sada oglasio na društvenim mrežama njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, takođe nekadašnji zadrugar, koji je objavio bratovljevu fotografiju nastalu nakon operacije.

Neca Lazić posle operacije želuca

Nenad Neca Lazićinstagram

– Moj debeljko se uspešno operisao. Ovo je slika koju mi je tata poslao, kada se nakon četiri sata probudio. Šetao je malo, ali anestezija još uvek traje, pa mu je malo teško. Biće sve okej, bato, bićeš bolji frajer od mene u budućnosti – poručio je razneženo Predrag.

PROČITAJTE I:  Neca i Peca morali da uđu u Zadrugu- Otac im ovako zapretio

Inače, on je ranije na svom profilu rekao da se odlučio na ovaj korak prvenstveno zbog svog zdravlja.

– Odlučio sam da ovo podelim sa vama. Ovo jeste jedna teška odluka. Odlučio sam da tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam – rekao je Neca.

Još iz kategorije