Završila sa ženama: Matora se udaje za muškarca, njen brat otkrio sve detalje

12.12.2023

15:00

By

Matora se udaje za muškarca

Antonio Ahel/ATAImages

Matora se udaje za muškarca nakon Anitine prevare

Jovana Tomić Matora je prethodnih dana preživela pravi haos kada ju je Anita prevarila. Izvesna Matea Car se pojavila i otkrila da je bila u kontaktu sa Anitom, čak i na dan venčanja.

Matora se udaje za muškarca

Matora se udaje za muškarca – brat otkrio detalje

Nakon svega oglasio se i Matorin brat koji je istakao da od pomirenja sa Anitom nema ništa.

– Ja i dan-danas očekujem od Matore da posle svega ovoga izađe i da obavimo neki razgovor, gde očekujem da nađe sada muškarca. Posle svih ovih godina, pre ženskih osoba imala je muškarce. Nisam mislio, iskreno, da će do prevare doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba u pitanju, nego muškaraci to tek za par godina – rekao je Nikola, pa dodao:

Matora se udaje za muškarca

– Ne gledam nešto preterano što se tiče odnosa Jovane i Anite, ali gledam prvi put Jovanu, za ovih osam godina, ovako ucveljenu i to me boli, nikada je ovakvu nisam video. Ovo njeno stanje govori da je ovo definitivan kraj, ali sam sam bio skeptik u početku da bi moglo doći do njihovog pomirenja, sad mislim da od toga nema ništa – rekao je Nikola, te se osvrnuo na upoznavanje Anite i Matorinih roditelja i otkrio da je Jovanin otac nije upoznao.


Pročitajte: Matora jedva preživela informaciju o Sanjinoj udaji- Ovaj zgodni muškarac je njen muž FOTO

Matora se udaje za muškarca

– Znam da je dolazila na upoznavanje, ali je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u „Elitu“ došla i da je strina upoznala, ali za strica ne znam, nisam siguran – zaključio je Nikola koji je i ranije brinuo za sestru zbog Anitine afere i oglašavao se, što u prethodnim sezonama nije bio slučaj.

Još iz kategorije