Marija Kulić mora hitno na operaciju: Otkrila zdravstveni problem sa kojim se suočila

29.02.2024

19:00

By

Dečak Željko Kulić

B. VUKOVIĆ

Marija Kulić

Marija Kulić mora na operaciju

U Eliti se skoro svakdonevno dešavaju sukobi, a često u njima učestvuje i Miljana Kulić. uopravo tim povodom oglasila se njena majka Marija Kulić koja je otkrila šta misli o sukobua između Borislava Terzića Terze i Milice Veličković sa Miljanom Kulić, prilikom čega je došlo do najgnusnijih uvreda. Upravo zbog tih svih sukoba koji su skoro na dnevnom nivou Marija Kulić mora na operaciju.

Marija Kulić mora na operaciju, pogoršalo joj se zdravstveno stanje

Zbog nagomilanog stresa zbog novonastale situacije došlo je do pogoršanja zdravstvenog stanja zbog čega Marija Kulić mora na operaciju.

– Ja one gadiosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila Milici da sam na Miljaninom mestu, jer je uvredila jedno maloletno dete. Urnisala bih je, rečima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu. Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludeli su jer se Miljana vratila – istakla je Kulićka i nastavila:

Pročitajte i: Došao je kraj: Ljuba Aličić se povlači sa estrade, ovo je glavni razlog

– Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodroa) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste. Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gde je najslabija, a to je dete. Ko može da ostane imun na vređanje deteta? To je stoka! Ne može da ćuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vređa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvredila. Ne aludira roditelje i decu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvredi ono najsvetije.

Marija Kulić mora na operaciju

Marija i Miljana KulićB. VUKOVIĆ

Ona je otkrila sad i sa kojim se zdravstvenim problemom suočila.


Pričitajte i: Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom: Napustila rijaliti, otkriveno šta se desilo

– Imam problem zdravstveni. Treći put mi se dešava isto. Ovo je sad neka upala, koja se desila zbog pada imuniteta. Moj deo tela koji je operisan nije imun na količinu stresa koju sam doživela. Hronično sam umorna, ne mogu da ne gledam, jer je stalno provociraju. Imam cistu, benignu, hvala Bogu da nije ništa maligno. Sad uzimam terapiju, a kad se zamiri, moram na operaciju – zaključila je Marija.

Još iz kategorije